Incentive Noorwegen

Waarom een personeelsreis naar Noorwegen?

Noorwegen is een fantastische bestemming voor groepen die van natuur en actief houden. Tijdens deze personeelsreis naar Noorwegen maak je in drie dagen kennis met het prachtige Noorse landschap. Je gaat per kano door de fjorden en abseilt van een waterval van meer dan 100 meter. Je leert over de oude Vikingcultuur en bezoekt prachtige bergen. Onze trip naar Noorwegen is perfect geschikt als incentive of teambuildingtrip. Laat je inspireren en neem contact op voor een volledig programma op maat. 

Cultuur 50%
Actief 80%
Natuur 90%
Back to basic 60%
incentive-bergen
0 uur
Vliegen
0 graden
Gem. Temperatuur
0 miljoen
Inwoners
0 Unesco
World heritage sites

Laat je inspireren

Trip info bedrijfsreis Noorwegen:

Inclusief

Al onze trips worden volledig begeleid aangeboden. Instappen en genieten dus! Per 15 personen zorgen wij voor een ervaren Nederlandse reisleider.

 • Guided bikeride Bergen
 • Kanotocht met overnachting
 • Abseilen Skjevrve Waterfall
 • Vikingexperience
 • Kampvuur brainstorm
 • Vliegtickets
 • Vervoer van vliegveld naar Bergen, Voss en terug
 • 1 kampeerovernachting
 • 1 nacht in een hotel
 • Alle maaltijden
 • Alle dranken gedurende activiteiten
Optioneel
 • Helikoptervlucht van Bergen naar Voss i.p.v. met een touringcar
 • Canyoning
 • Raften
 • Transport naar en van vliegveld in Nederland.
 • 1 extra nacht in een hotel i.p.v kamperen.
 • Drankarrangementen
 • Diner upgrade

Type

Nature Experiences

Duur

3 - 4 dagen

Personen

10 - 50 personen

Prijsindicatie

995 p.p.

Hoogtepunten incentive Noorwegen

Guided bike ride Bergen

incentive-bergen

Tijdens deze prachtige incentive komen we aan op Bergen Airport. Vanuit daar gaan we direct naar het centrum van Bergen voor een guided fietstocht. Een unieke manier om kennis te maken met de highlights van deze prachtige stad. We bezoeken o.a. Knøsesmauet alleyway, Torget square en de Hanseatic wharf Bryggen. Een perfecte eerste kennismaking met Noorwegen. 

Kano door de Noorse Fjorden

Kano-incentive-gudvangen

Wat is een betere manier om de Noorse fjorden te ontdekken dan per kano? Een gids laat jullie groep de mooiste plekken van het gebied zien. Je voelt jezelf enorm klein tussen deze reusachtige fjorden. Echt genieten! Daarnaast is kanoën een perfect teambuildingsactiviteit, je moet echt samenwerken en het brengt flink wat fun met zich mee. Met wie ga jij de kano delen? 

Abseilen Skjerve Waterfall

Waterval-abseilen-personeelsreis

Tijdens het abseilen vanaf de Skjerve Watervall gaat bij de meeste mensen het hart wel wat sneller kloppen. Onze lokale gidsen begeleiden alles zo goed dat bijna iedereen zijn of haar angsten overwint. Deze waterval is namelijk geen kleine jongen, je daalt in twee etappes meer dan 100 meter af. Durf jij met je team deze uitdaging aan te gaan? 

Vikingexperience

personeelsreis-viking-experience

Wat weet jij van de oude Vikingcultuur? Tijdens deze excursie stap je terug in de tijd. Je leert hoe de vikingen konden overleven in dit ruige landschap in de jaren 800 tot 1000. Tijden waar ze nog totaal andere middelen tot hun beschikking hadden dan nu. Maak kennis met dit stoere volk!

Wildkamperen tussen de fjorden

Wildkamperen-incentive-noorwegen

Tijdens deze ultieme natuurervaring kan kamperen natuurlijk niet ontbreken. We eindigen de kanotocht op een prachtige locatie waar we onze tentjes opzetten. We genieten hier van de prachtige uitzichten en de rust van de natuur. 

Brainstorm tijdens het kampvuur

kamvuur-norway-personeelsreis

Midden in de natuur met je team of partners, een prachtige sterrenhemel, een drankje en een kampvuur. De perfecte mix om de creativiteit te bevorderen. Brainstorm over de visie voor de komende jaren, betere samenwerking of concrete uitdagingen die jullie in de dagelijkse sleur niet krijgen opgelost. 

Programmadetails

Inspiratie en info

Praktische tips Noorwegen

Voor Noorwegen is geen visum nodig. Je Nederlandse indentiteitskaart of paspoort is voldoende. 

Noorwegen is het op 1 na veiligste land ter wereld. Het is dus absoluut veilig om in Noorwegen te reizen. 

In Noorwegen betalen ze met de Noorse kroon. 1 Noorse kroon is gelijk aan €0,095. Dat neemt niet weg dat Noorwegen een duur land is. Een gemiddeld Noors stel met 2 kinderen verdiend dan ook €92.500 netto per jaar. 

Bij de meeste providers valt Noorwegen gewoon binnen je standaard bundel en gelden dus de tarieven zoals in Nederland. 

Onze trip gaat naar Bergen in Noorwegen. Bergen valt in dezelfde tijdzone als Nederland. 

Noorwegen kent 5 verschillende klimaten, afhankelijk van de locatie in Noorwegen. Gudvangen heeft een landklimaat, hier brengen we het grootste deel van onze trip door. Van mei t/m september varieert de gemiddelde temperatuur hier tussen de 10 en 16 graden. Er valt relatief weinig regen, rond de 50 mm er maand. 

Het grootste gedeelte van de Noren heeft geen religie, ongeveer 65%. 32% van de Noorse bevolking beschouwd zichzelf als Luther.