Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Bedrijfsuitje Terschelling

Incentive Terschelling

Waarom een bedrijfsuitje naar Terschelling​

Geniet van de zilte zee, verse garnalen en de gastvrijheid in het waddengebied met een bedrijfsuitje naar Terschelling! Hier vind je prachtige stranden, indrukwekkende natuur en relaxte beach clubs. Ontdek Terschelling op de fiets of race over het strand in een blokart. Een personeelsreis naar Terschelling is ideaal om deze veelzijdige plek te ontdekken. Door samen bezig te zijn in een nieuwe omgeving worden de contacten hechter: dit is gunstig voor de teambuilding en de sfeer binnen het team. Een jubileumreis in Terschelling is de perfecte manier om mooie momenten te vieren! Terschelling is het ideale strand bedrijfsuitje. 

Cultuur
50%
Actief
35%
Natuur
75%
Avontuur
40%

2 uur

rijden

15 graden

gem. temperatuur

4.9 duizend

inwoners

1 Unesco

world heritage sites

Laat je inspireren

Trip info personeelsreis Terschelling

Al onze trips zijn volledig begeleid. Instappen en genieten dus! Bij elke reis gaat er een ervaren Nederlandse reisleider mee, eventueel meerdere aan de hand van de groepsgrootte. Daarnaast werken we natuurlijk samen met lokale partijen in Terschelling voor supertoffe activiteiten.

Prijsindicatie aanvragen

Inclusief

Reisbegeleiding

Al onze trips worden volledig begeleid aangeboden. Instappen en genieten dus! Per 20 personen zorgen wij voor een ervaren reisleider. Daarnaast werken we natuurlijk samen met lokale partijen in Terschelling voor specifieke activiteiten. 

Activiteiten

 • Blokarten
 • Dark sky bike tour
 • Afgehuurde visserboot – Garnaalvissen & zeehonden spotten
 • Wadlopen en proeverij
 • Kampvuurvergunning op het strand
 • Eco safari
 • Beach sculpture challenge
 • Clean the beach challenge
 • Andere min-challenges via de Edgepore app

Verblijf en transport

 • Retour overtocht Ferry Harlingen – Terschelling
 • Fietsverhuur basis gedurende gehele trip
 • 2 hotelovernachtingen op basis van 4-persoonskamers

Food & Drinks

 • 2 keer ontbijt
 • 2 keer lunchtbuffet
 • 1 keer luxe broodjes lunch op ferry
 • 1 keer BBQ
 • 1 keer 3-gangenmenu in restaurant

Optioneel

Activiteiten

 • Zeilen
 • Huifkarrentocht
 • Powerkiten
 • Wadden kookworkshop

Verblijf en transport

 • Transport naar Harlingen vanaf kantoor of andere lokatie
 • Hotel upgrade naar 1 of 2-persoonskamers
 • Fietsen upgrade naar elektrische fietsen

Food & Drinks

 • Drankarrangementen
 • Diner upgrades
 • Lunch upgrades
TypeUnique experience
Duur2-4 dagen
Personen10 - 50 personen
Prijsindicatiev.a. 595 p.p.
Prijzen zijn afhankelijk van reisduur, groepsgrootte, seizoen en programma.
Offerte op maat aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten strand bedrijfsuitje Terschelling

Gebruik de frisse lucht in een blokart

Op een fiets door Terschelling cruisen is ideaal om te genieten van de mooie natuur die Terschelling te bieden heeft. Maar genieten van de frisse wind in je gezicht en de geur van de zee ervaar je nóg beter tijdens het blokarten. Enjoy the ride!

Ontdek UNESCO-werelderfgoed: de Waddenzee

Eén van de hoogtepunten van Terschelling! Tijdens een prachtige wandeling over het wad verzamelen we lekkernijen. Van onze eigen inbreng bereidt een kok na het wadlopen een heerlijke proeverij! We ontdekken dus de Waddenzee: het UNESCO-werelderfgoed én we hebben verse hapjes. Te gek toch!?

Ga op eco-safari in een elektrische 4x4

In de vroege ochtend beleven we de echte schoonheid van de natuur op Terschelling in deze gave elektrische 4×4 buggy’s. Een gids neemt ons mee de natuur in en vertelt over al het schoons dat we tegenkomen. De eco-safari geeft de trip net dat beetje inhoud dat nodig is!

Geniet van de sterren bij het kampvuur

Op het natuurgebied De Boschplaat in het oostelijk deel van het Waddeneiland Terschelling ligt het zogenaamde Dark Sky Park. Op zomeravonden kun je hier genieten van prachtige sterren aan de heldere hemel. Het delen van mooie verhalen bij het kampvuur creëert een onvergetelijke ervaring.

Help een handje: clean the beach

Tijdens onze reis in Terschelling proberen we uiteraard rekening te houden met de natuur. Toch spoelt er vanuit de Waddenzee flink wat plastic troep aan. Tijdens het opruimen van het strand komen we tot rust en beseffen we ons hoe belangrijk het is om goed met de natuur om te gaan!

Vang je eigen maaltijd op een vissersboot

Op een echte vissersboot ervaren we de levende wezens in het water. We vissen met respect voor de natuur en leren van de schipper over al het moois dat door de zee kronkelt. Blijf je wel opletten? Wellicht spotten we wel een zeehond die ergens ligt te zonnen!

Programmadetails

Inspiratie en info

Praktische tips Terschelling

Wat doen we bij slecht weer?

Gelukkig zijn we niet gemaakt van suiker! In Nederland zijn we wel gewend aan regen dus wanneer het kan, zullen onze activiteiten gewoon doorgaan. Bij echt slecht weer hebben we andere leuke activiteiten voor jullie achter de hand.

Wat is er origineel aan Terschelling?

Grote kans dat je bij Terschelling gelijk aan het prachtige wadgebied denkt. Maar Terschelling is meer dan dat. Je vindt hier uitgestrekte landschappen, schattige dorpjes en prachtige bosgebieden. De zee is altijd dichtbij en je vindt hier ook nog eens veel écht frisse lucht.

Welke dieren kunnen we verwachten?

Als vogelliefhebber kun je je geluk niet op in Terschelling. Er zijn veel vogels te spotten in de vogelgebieden. In de weilanden en rietvelden zijn er ook eenden, ganzen en reigers te zien. En extra bijzonder: je hebt de kans om zeehonden te spotten!

Karakteristieke dorpen, weidse stranden en duinen, prachtige bossen en Unesco-werelderfgoed. Terschelling heeft het allemaal! Bij een bezoek aan Terschelling zal je dijken, dammen en duinen zien. Het landschap in Terschelling is dus ontzettend divers!

De lokale biertjes uit Terschelling kennen we allemaal wel (toch?), maar er is meer! Op Terschelling krijg je de kans om meer te weten te komen over het prachtige waddengebied en over allerlei bijzondere natuurlijke verschijnselen.

Hoe ziet het landschap op Terschelling eruit?

Karakteristieke dorpen, weidse stranden en duinen, prachtige bossen en Unesco-werelderfgoed. Terschelling heeft het allemaal! Bij een bezoek aan Terschelling zal je dijken, dammen en duinen zien. Het landschap in Terschelling is dus ontzettend divers!