Ondernemersreizen bij Edgeplore

Get ready for 2030

Als ondernemer heb je niet alleen verantwoording voor jezelf, maar ook voor je omgeving. We zullen de komende jaren met zijn alle ons best moeten gaan doen om de klimaatverandering tegen te gaan. Naast het maatschappelijke belang is er ook een economisch belang, voor jou als ondernemers. De komende generaties zullen steeds vaker ecologisch belang gaan afwegen in hun koopbeslissingen. Is jouw onderneming hier ready voor? Hoe ga jij vergroenen. Ik hoor je denken, eerst zien en dan geloven. Dat is exact wat we tijdens deze ondernemersreis naar Groenland gaan doen. We gaan naar ijskappen en zullen met onze eigen ogen ervaren wat de impact hier al is van de klimaatverandering. Ons doel: jou helpen je bedrijf ready te maken voor de klimaatdoelstellingen van 2030.  Dit wordt een avontuur wat voor altijd op je netvlies zal!

Welke data past het beste in jouw agenda?

 • Full time begeleiding van één Nederlandse reisleider en coach.
 • 3 uitgebreide maaltijden per dag.
 • Alle activiteiten zoals omschreven.
 • 7 overnachtigen
 • Vliegtickets.
 • Al het vervoer in tijdens de trip.
 • Visum en entree gelden.

Het is bij Edgeplore mogelijk om je vrijblijvend in te schrijven voor een ondernemersreis. We nemen contact op om samen te kijken wat jij uit de trip wilt halen. We hanteren een betaling van 30% bij boeking. De overige 70% betaal je wanneer de trip defintief is. 2 maanden vooraf bepalen we of de trip door kan gaan. Gaat de trip niet door dan ontvang je natuurlijk je aanbetaling binnen 1 week terug. De trip wordt geannuleerd bij minder dan 8 inschrijvingen of eventuele overheidsrestricties. Edgeplore wil namelijk ten aller tijde een veilige top ervaring neerzetten. 

Type

Ondernemersreis

Duur

8 dagen

Personen

10 personen

Prijsindicatie

5500

Programma ondernemersreis Groenland

Dag 1 - Heenreis

vlucht-groenland-ondernemersreis

Ilulissat, de plek die wij bezoeken Groenland, ligt erg afgelegen. Het is daarom wellicht een van de mooiste plekken op aarde. Je moet er echte wat voor overhebben om hier te komen. Bij helder weer zijn de uitzichten vanuit het vliegtuig adembenemend. Op dag 1 vertrekken we ‘s ochtends vanaf schiphol en zullen we lokale tijd ‘s avonds na 1 of 2 keer overstappen aankomen in Ilulissat. Hier zullen we tijdens een heerlijk diner verder kennis maken en de trip echt aftrappen. 

Dag 2 - Cruise door een ijsfjord

Ice-fjord-cruise-groenland-incentive

Dag 2 gaat het dan echt beginnen. We gaan deze dag direct voor de maximale impact. Tijdens een cruise door de ijsfjorden zien we met onze eigen ogen de impact van klimaatverandering. Onze ervaren gids zal vertellen hoe het in Groenland steeds zichtbaarder aan het worden is. Je hebt uitgebreid de tijd om kritische vragen te stellen. We eindigen de dag met een seminar van een onderzoeker. Een top presentatie over klimaatverandering in Groenland. De nacht breng je door in een aangenaam hotel of in een tent op de ijskap voor de echte avonturiers. Deze dag is bedoelt om je echt aan het denken te zetten. 

Dag 3-4 UNESCO hike retreat Sermermiut Valley

Groenland-incentive

Op dag 3 en 4 komen we helemaal tot rust, wat ons brein stimuleert om creatief na te denken over de toekomst. We wandelen 2 dagen door het ongekend mooie UNESCO gebied. We overnachten tijdens deze trip midden in de natuur. Je hebt deze 2 dagen uitgebreid de tijd om gesprekken aan te gaan met de coach of andere ondernemers. Ook je jezelf lekker een tijdje afsluiten in de prachtige natuur is zeker een aanrader tijdens deze dagen. Aan het einde van dag 4 wacht er een heerlijke spa op ons, om lekker terug op temperatuur te komen. 

Dag 5 - Walvissen & Hunter's settlement

Walvissen-spotten-personeelsreis

Tijd voor weer wat meer actie en diversiteit. Op dag 5 bezoeken we een lokale Hunter’s settlement. De bevolging van dit kleine dorpje is totaal afhankelijk van haar eigen visvangst. Tijdens een bezoek leren we hoe deze mensen kunnen overleven in deze extreme omstandigheden. Op de terugweg varen we langs een van de mooiste baaien in de regio om Walvissen te spotten. Een fantastische dag met weer totaal andere indrukken. 

Dag 6 - Suppen & Air safari

airzafari-groenland

De laatste dag alweer. Deze dag staat vooral in het teken van plannen concreet maken voor de toekomst. We zullen op een mooie lokatie samen een actieplan maken, waarmee jij na je reis direct aan de slag kunt. Daarnaast hebben we nog 2 prachtige activiteiten gepland van beide ongeveer één uur. In de ochtend met zonsopgang heb je de mogelijkheid om op een supboard langs de ijsbergen te paddelen. Aan het einde van de dag hebben we de mogelijkheid om te vliegen  in een klein vliegtuigje over het prachtige Groenlandse landschap, een van de absolute highlights van deze trip! s’avonds sluiten we de trip af met een heerlijk diner. 

Dag 7-8 - Terugreis

vlucht-ondernemersreis

De laatste dag hebben we weer een flinke reis naar huis voor de boeg. We vertrekken in de ochtend lokale tijd en landen na een vlucht van ongeveer 9 uur, de volgende dag in de ochtend lokale tijd weer op schiphol. het einde van een trip om nooit te vergeten!

Wat houdt de "Get ready for 2030" ondernemersreis in?

Tijdens de ondernemersreis naar Groenland staat het klimaat centraal. We proberen je inzicht te geven in klimaatverandering en samen met een coach te helpen om jouw bedrijf ready te maken. Daarnaast ga je natuurlijk samen op reis met 9 andere ondernemers, waarbij jullie elkaar kunnen gaan helpen om stappen te maken in de toekomst. Voor vrijwel iedereen zal dit de mooiste reis van hun leven worden. 

jennifer-latuperisa-andresen-V6bjl0wB4Xc-unsplash
marjorie-teo-EBuZ1oZ6bJA-unsplash

Wat levert de ondernemersreis mij op?

Wellicht een van de belangrijkste vragen die wij jou stellen bij interesse in deze reis. Wat wil jij eruit halen. Onze coach zal voor de reis een kort gesprek samen met je bepalen wat je belangrijkste doel is. De meeste ondernemers levert deze ondernemersreis het volgende op:

 • Een scherpere / verbeterde visie m.b.t. klimaat 2030;
 • Een concreet actieplan voor 2023-2025;
 • Een uitgeruste en frisse blik;
 • Contacten / samenwerkingen voor het leven.

Hoe ziet de groep ondernemers eruit?

Edgeplore zorgt voor de juiste samenstelling van de groep. Heb je jezelf vrijblijvend ingeschreven? Je ontvangt dan tussentijds ook een overzicht van de samenstelling van de groep. Onze voorkeur gaat uit naar ondernemers uit verschillende branches. Op deze manier kijken we allemaal met een ander perspectief naar elkaars bedrijven. Dit werkt enorm inspirerend. We monitoren het niveau van de deelnemers, zodat iedereen elkaar kan versterken. Wil je meer informatie ontvangen? Aarzel niet om even contact op te nemen.

suppen-ijsfjord-groenland-personeelsreis

Meer info over ondernemersreizen bij Edgeplore?

Programmadetails

Inspiratie en info

Hulp nodig bij het boeken van jouw ondernemersreis?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een reis geboekt? 24/7 bereikbaar!