Over ons

Welkom bij Edgeplore

Over ons

De afgelopen jaren hebben Rick en Stef meer dan 50 landen bezocht. Ze maakten kennis met prachtige natuur en de meest unieke culturen. Dit heeft hun blik op de wereld verbreed en dit gaf hen de vrijheid om internationaal te ondernemen. Met Edgeplore gaan zij hun droom verwezenlijken om ondernemers, bedrijven en hun personeel hetzelfde te laten ervaren.

Het doel is om een positief effect te realiseren binnen een bedrijf. We willen unieke ervaringen aanbieden waar het bedrijf beter van wordt. Met een uniek voor- en natraject en een onvergetelijke reis met Edgeplore kunnen we het bedrijf op deze manier helpen om hun doelen te behalen.

Stef Oomen

De geschiedenis van Edgeplore

De jonge ondernemers Rick en Stef leerden elkaar kennen op de judomat en werkten daarna drie jaar samen bij hetzelfde bedrijf. Beide mannen hebben een grote passie voor reizen en ze keken dan ook altijd uit naar het moment dat ze weer op reis konden. Tijdens het reizen besloten ze afzonderlijk van elkaar dat ze zouden stoppen met hun kantoorbaan om hun ondernemersdroom waar te maken. Waarom zouden ze niet hun krachten bundelen, hun ondernemersdroom én het maken van toffe reizen met elkaar combineren? In april 2020 was het zover: Edgeplore was geboren.

slovenia
breadcrumb_jordan-min

De visie van Edgeplore

De ondernemerskracht van Stef en de analytische kwaliteiten van Rick vullen elkaar perfect aan. Beide hebben ze veel reiservaring: Rick ging in zijn eentje backpacken aan de andere kant van de wereld en Stef is regelmatig met vrienden op reis geweest en heeft inmiddels al 52 landen bezocht.  

 

Edgeplore onderscheidt zich door een uniek programma aan te bieden met een voor- en natraject. Zo kunnen zij bedrijven nog beter helpen om hun doelen te realiseren. Daarnaast werken ze overal met locals, waardoor het mogelijk is om op iedere bestemming een ongerepte ervaring aan te bieden.

 

De ambitie van Edgeplore is om de komende jaren te blijven groeien, maar het persoonlijke contact zal altijd de boventoon blijven voeren. Benieuwd naar het team? We stellen ze graag aan je voor!

Met Edgeplore hebben we onze ondernemersdroom kunnen combineren met onze passie voor reizen. Op deze manier kunnen we fantastische bedrijfsreizen aanbieden voor ondernemers, bedrijven en hun personeel.

Rick Keijzer
0 +
koppen koffie
0 +
potjes tafelvoetbal
0 +
sportsessies
0 +
bestemmingen uitgewerkt
Welkom bij Edgeplore

Voor welk thema kiezen jullie?

Culturele eyeopeners

In contact komen met mensen die anders over veel dingen denken, verruimt jouw blik op de wereld. De ervaringen die je opdoet zorgen ongetwijfeld voor een positief effect op de werkvloer.

Actieve uitdagingen

Mentale en fysieke fitheid: daar gaan we voor! Samen genieten we van een mooie omgeving terwijl we calorieën verbranden. Actief bezig zijn in groepsverband zorgt voor een echt teamgevoel. 

Eén met de natuur

Samen genieten we van een mooie omgeving, en ervaren we wat de natuur ons  voor schoonheid te bieden heeft. Het doel is om samen met jullie een klein beetje bewustwording te creëren.  

Follow Us

Explore the Edge of your imagination

Wij zijn er Om jou te helpen!

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

De offerte bevat een gedetailleerde omschrijving van de reis en het dagprogramma. Daarnaast is de prijs per persoon gespecificeerd. Welke optie past het beste bij jullie?! 

Explore the Edge of your imagination

wat is jouw perspectief?

Check het met deze scenario’s!

Explore the Edge of your imagination

Wij zijn er Om jou te helpen!

Vraag hier vrijblijvend meer info aan.

Explore the Edge of your imagination

Wij zijn er Om jou te helpen!

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Explore the Edge of your imagination

Download
Hier jouw infosheet

Vul hiernaast jouw gegevens in. 
De infosheet bevat een gedetailleerde omschrijving van de app met screenshots. We leggen aan je uit hoe je zelf de app kunt beheren als bedrijf via ons backend systeem. Vragen na de infosheet? We staan natuurlijk voor je klaar.

Explore the Edge of your imagination

Vrijblijvend
inschrijven

Vul hiernaast jouw gegevens in. 
Jouw inschrijving is vrijblijvend. Je zit nog nergens aan vast. Zodra we 75% van de groep gevuld hebben nemen we contact op. Dat wordt jouw en ons moment om je inschrijving definitief te maken.

Vul hiernaast jouw email adres in. 
Een magazine bevat enorm veel inspiratie m.b.t. onze bestemmingen en trajecten. Naast de sfeerbeelden, prijzen en highlights nog veel meer. Vraag het magazine nu aan!

Laat je inspireren en ontdek onze bestemmingen!