Over ons

Welkom bij Edgeplore

Over ons

De afgelopen jaren hebben Rick en Stef meer dan 50 landen bezocht. Ze maakten kennis met prachtige natuur en de meest unieke culturen. Dit heeft hun blik op de wereld verbreed en dit gaf hen de vrijheid om internationaal te ondernemen. Met Edgeplore gaan zij hun droom verwezenlijken om ondernemers, bedrijven en hun personeel hetzelfde te laten ervaren.

Het doel is om een positief effect te realiseren binnen een bedrijf. We willen unieke ervaringen aanbieden waar het bedrijf beter van wordt. Met een uniek voor- en natraject en een onvergetelijke reis met Edgeplore kunnen we het bedrijf op deze manier helpen om hun doelen te behalen.

Stef Oomen

De geschiedenis van Edgeplore

De jonge ondernemers Rick en Stef leerden elkaar kennen op de judomat en werkten daarna drie jaar samen bij hetzelfde bedrijf. Beide mannen hebben een grote passie voor reizen en ze keken dan ook altijd uit naar het moment dat ze weer op reis konden. Tijdens het reizen besloten ze afzonderlijk van elkaar dat ze zouden stoppen met hun kantoorbaan om hun ondernemersdroom waar te maken. Waarom zouden ze niet hun krachten bundelen, hun ondernemersdroom én het maken van toffe reizen met elkaar combineren? Het was zover: Edgeplore was geboren.

slovenia
breadcrumb_jordan-min

De visie van Edgeplore

De ondernemerskracht van Stef en de analytische kwaliteiten van Rick vullen elkaar perfect aan. Beide hebben ze veel reiservaring: Rick ging in zijn eentje backpacken aan de andere kant van de wereld en Stef is regelmatig met vrienden op reis geweest en heeft inmiddels al 52 landen bezocht.  

 

Edgeplore onderscheidt zich door een uniek programma aan te bieden met een voor- en natraject. Zo kunnen zij bedrijven nog beter helpen om hun doelen te realiseren. Daarnaast werken ze overal met locals, waardoor het mogelijk is om op iedere bestemming een ongerepte ervaring aan te bieden.

 

De ambitie van Edgeplore is om de komende jaren te blijven groeien, maar het persoonlijke contact zal altijd de boventoon blijven voeren. Benieuwd naar het team? We stellen ze graag aan je voor!

Met Edgeplore hebben we onze ondernemersdroom kunnen combineren met onze passie voor reizen. Op deze manier kunnen we fantastische bedrijfsreizen aanbieden voor ondernemers, bedrijven en hun personeel.

Rick Keijzer
0 +
koppen koffie
0 +
potjes tafelvoetbal
0 +
sportsessies
0 +
bestemmingen uitgewerkt

Voor welk type reis kiezen jullie?

Personeelsreizen

 • Teambuilding
 • Motiverend
 • Bindend
LEARN MORE

Incentive reizen

 • Motiveert enorm
 • Samen sterk
 • Unieke bestemmingen
LEARN MORE

Ondernemersreizen

 • Netwerken
 • Management Training
 • Unieke ervaringen
LEARN MORE

Jubileumreizen

 • Motiveert enorm
 • Samen sterk
 • Unieke bestemmingen
LEARN MORE
Follow Us

Vraag hier jouw offerte op maat aan.

Wij zijn er Om jou te helpen!

Vraag hier vrijblijvend een offerte op maat aan!
De offerte bevat een gedetailleerde omschrijving van de reis en het dagprogramma. Daarnaast is de prijs per persoon gespecificeerd. Welke optie past het beste bij jullie?! 

Garantie geregeld | VZR Garant

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van de Richtlijn Pakketreizen (EU) 2015/2302. Hierdoor kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. 

 

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Edgeplore gebruik van VZR Garant. VZR Garant is een erkende garantieregeling. Mocht Edgeplore voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken dan zal VZR Garant, afhankelijk van de situatie, er voor zorgen dat u uw boekingsbedrag terugkrijgt, uw boeking kunt vervolgen of gerepatrieerd wordt.

 

U kunt de voorwaarden van de garantieregeling vinden op de website van VZR Garant (www.vzr-garant.nl). Hiermee heeft Edgeplore zich van bescherming bij insolventie voorzien bij VZR Garant. Wanneer diensten door insolventie van Edgeplore niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

Specialistische reizen | VvKR

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor
de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten
en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot
mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Explore the Edge of your imagination

wat is jouw perspectief?

Check het met deze scenario’s!

Explore the Edge of your imagination

Wij zijn er Om jou te helpen!

Vraag hier vrijblijvend meer info aan.

Explore the Edge of your imagination

Wij zijn er Om jou te helpen!

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Explore the Edge of your imagination

Download
Hier jouw infosheet

Vul hiernaast jouw gegevens in. 
De infosheet bevat een gedetailleerde omschrijving van de app met screenshots. We leggen aan je uit hoe je zelf de app kunt beheren als bedrijf via ons backend systeem. Vragen na de infosheet? We staan natuurlijk voor je klaar.

Explore the Edge of your imagination

inschrijven

Vul hiernaast jouw gegevens in. 
Je zit nog nergens aan vast. Zodra we 75% van de groep gevuld hebben nemen we contact op. Dat wordt jouw en ons moment om je inschrijving definitief te maken.

Vul hiernaast jouw email adres in. 
Een magazine bevat enorm veel inspiratie m.b.t. onze bestemmingen en trajecten. Naast de sfeerbeelden, prijzen en highlights nog veel meer. Vraag het magazine nu aan!

Laat je inspireren en ontdek onze bestemmingen!