Teambuilding bestemmingen
Laag 27@1x
Teambuilding events met impact

Vaak worden er tijdens teambuilding uitjes standaard activiteiten georganiseerd, zoals een escape room, karten of een GPS tocht. Super gezellig om even met je team weg te zijn, maar is dit echt teambuilding? Edgeplore vindt van niet! Onder teambuilding verstaan wij meerdaagse uitjes, waarbij je echt aan je team gaat werken. Wij geloven dat bij ultieme ontspanning of bij een beetje stress pas echt het ware karkater getoond wordt. Tijdens deze teambuilding uitjes creëren we deze situaties, die erg leerzaam zijn. Onze gedragsexpert observeert en analyseert de groep en geeft feedback op basis van wat er gebeurt tijdens deze teambuilding activiteiten. Samen met onze expert bouw je echt aan een sterker team. Je leert elkaars karakter herkennen. Ieder individu is anders, onze expert geeft tijdens de trip handvaten om hier beter mee om te leren gaan. Naast het educatieve aspect is fun natuurlijk erg belangrijk tijdens deze teambuilding events.

Professionele begeleiding

Nederlandse reisleiders en gedragsexperts.

All-in zonder verrassingen

Reis, accommodatie, activiteiten, maaltijden en begeleiding.

Soepele voorwaarden

Meedenkend, samen oplossen!

Telefonisch advies?

Deze teams hebben wij inmiddels versterkt:
Ontdek de trajecten bij Edgeplore

Team versterkende trajecten

Een reis met als ultieme doel het creëren van een sterk en efficiënt team. Of dit nou is om elkaar beter te begrijpen of de juiste karakters te leren (h)erkennen. Tijdens de trip met bijbehorend traject bouwen we aan een sterk team voor jouw organisatie.

Blikverbredende thema trajecten

Het verbreden van de blik van jouw medewerkers door het centraal stellen van een actueel thema in het bedrijfsleven. De trip met bijbehorend traject creëert draagvlak binnen de organisatie. Welk thema spreekt het meeste aan? Cultuur, Natuur of Vitaliteit.

Verbreed je blik

Hoe bouw je echt aan een sterker team met onze teambuilding uitjes?

Group-travel

Om structurele verandering door te voeren is er meer nodig dan één trainingssessie of een daags event. Edgeplore organiseert daarom volledige trajecten om de impact te vergroten. Het gaat hier om 3 stappen:

  1.  Inzicht: Voor de trip spelen we een online spel. Door het beoordelen van diverse scenario’s voor jezelf en je collega’s, wordt er een karakterprofiel geschetst. Je ziet hierin hoe jij jezelf ziet en hoe collega’s jou zien. Onze expert komt natuurlijk op locaties alles netjes uitleggen en toelichten. 
  2. Ervaar: Tijdens het teambuilding uitje hebben wel natuurlijk vooral veel fun samen. We creëren hier echter ook situaties waarin je echt moet samenwerken. Onze expert laat door diverse situaties de groep het echt ervaren, analyseert en geeft feedback. 
  3. Toepassen: na het teambuilding event geven we handvaten hoe je daadwerkelijk beter kunt gaan samenwerken. Individuele training behoort hier ook tot de mogelijkheden. 
Werk juist nu aan je team

Waarom is de impact van teambuilding sessies, tijdens een meerdaags teambuilding event groter?

Bij teambuilding uitjes van enkel één dag is het niet mogelijk om het ‘inzicht, ervaren en toepassen’ model toe te passen. Vaak wordt er gefocust op een van deze punten wat natuurlijk de impact verminderd. Bij teambuildingsessies of trainingen gaat het vaak vooral over inzicht, wat deze sessies al snel erg statisch en formeel maakt. Bij teambuilding dag uitjes staat meestal vooral het ervaren centraal, wat meestal vooral resulteert in fun. Fun is natuurlijk de basis, dit is echter niet wat collega’s aan het denken zet. Teambuilding sessies uitgestrekt over een langere periode zorgen absoluut voor een grotere impact.

Neem gerust eens contact op voor de mogelijkheden.