Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Verre reizen

Explore the world with Edgeplore

De meest unieke reizen over de hele wereld

Bij Edgeplore staan we klaar om jou en je collega's mee te nemen naar bestemmingen over de hele wereld voor een onvergetelijk avontuur. Geen standaard programma's, maar reizen die verder gaan dan de gebaande paden. Wat dacht je van bijvoorbeeld buggy -of quadrijden door de woestijnlandschappen van Marokko, het spotten van de Big five tijdens een personeelsreis naar Zuid-Afrika, een cruise door een ijsfjord in Groenland of een bezoek aan het wereldwonder Petra in Jordanië? Ben je enthousiast geworden of zoek je juist nog meer ideeën? Neem gerust contact met ons op!

Volgende (1/2)
Aanvragen

Ontdek de trajecten bij Edgeplore

Teamversterkende trajecten

Een reis met als ultieme doel het creëren van een sterk en efficiënt team. Of dit nou is om elkaar beter te begrijpen of de juiste karakters te leren (h)erkennen. Tijdens de trip met bijbehorend traject bouwen we aan een sterk team voor jouw organisatie.

Ontdek trajecten

Blikverbredende thematrajecten

Het verbreden van de blik van jouw medewerkers door het centraal stellen van een actueel thema in het bedrijfsleven. De trip met bijbehorend traject creëert draagvlak binnen de organisatie. Welk thema spreekt het meeste aan? Cultuur, Natuur of Vitaliteit.

Ontdek trajecten

Deze teams hebben wij inmiddels versterkt:

Met ons bedrijf zijn we met 50 mensen naar een training / cursus en personeelsfeest in Turkije geweest. Wat een toewijding van Edgeplore, niets is te veel, mega flexibel, 100% ondersteuning, dus een volgende keer zeker weer!

Jan - Intracare

Waarom een verre reis boeken bij Edgeplore?

Reizen dichtbij of ver weg, het kan allemaal bij Edgeplore! Samen gaan we in gesprek om een zo uniek mogelijk programma neer te zetten die verder gaat dan de standaardopties. Dankzij onze samenwerking met lokale partners kunnen we programma's op maat aanbieden tegen eerlijke prijzen. Naast een reis vol avontuur, gezelligheid en teambuilding, staan we garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Kortom, wil jij samen met je collega's de wereld ontdekken met een perfect georganiseerde reis? Neem contact op met ons of vraag een prijsindicatie aan!

 

Professionele begeleiding

Bij elke reis gaat er een ervaren Nederlandse reisleider mee, eventueel meerdere aan de hand van de groepsgrootte.

 

All-in zonder verrassingen

Reis, accommodatie, activiteiten, maaltijden en begeleiding.

 

Soepele voorwaarden

Meedenkend, samen oplossen!

 

Lees hier meer over Edgeplore

Hulp nodig?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Bel: 0161 234 322

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 18:00.
Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Whatsapp Direct bellen

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.

Verstuur een e-mail