Ontdek onze

De trajecten van Edgeplore zorgen ervoor dat jullie trip extra waardevol wordt. Ze zijn er in twee verschillende vormen. ‘Team versterkende reizen’ en ‘reizen met thema’. Beide verschillen wat in aanpak. Bij de reizen met thema is het doel van het traject om voor, tijdens en na de trip een bepaald onderwerp bij het personeel aan te stippen. Denk hierbij aan het belang van een gezonde levensstijl. Samen trainen we naar een mooi doel (de trip) om vervolgens te kijken hoe we de vitaliteit binnen het bedrijf ook ná de trip kunnen verhogen. Bij de team versterkende reizen draait het daadwerkelijk om de medereizigers. We schakelen hierbij altijd een expert in om voor, tijdens en na de trip te bouwen aan individuele of collectieve skills. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een trip waarbij de verschillende karakters van medewerkers aan elkaar worden getoond, en tevens wordt ervaren hoe karakters in bepaalde situaties elkaar kunnen versterken.

Voor: kennismaking traject

Tijdens: ervaring

Na: toepassen en evalueren

Team versterkende reizen:

Edgeplore werkt met de Teambuilding stairs. Hiermee bouwen we samen met jullie aan een sterk team. Dit doen we in 4 stappen. 

  1. Een digitale game (gedurende 1 maand) waarin we elkaar alvast beter leren kennen. Ondertussen analyseren wij samen met een gedragsexpert de data uit het spel om tot gave karakterinzichten te komen. 
  2. In fase 2 gaan we kijken wat de verschillen zijn in de manier waarop we onszelf zien en hoe het team ons eigenlijk ziet. Deze verschillen zijn soms groot, soms klein, maar zullen er altijd zijn! 
  3. In fase 3 gaan we op een unieke experience. We gaan op trip en ontdekken hoe onze karakters op bepaalde situaties reageren. Genieten geblazen dus. 
  4. Tot slot gaan we, eventueel met behulp van de gedragsexpert, samen evalueren en zetten we alle neuzen van het team weer dezelfde kant op. Dit doen we door inzichten te evalueren en een actieplan te maken. ook nemen we in spelvorm nogmaals (een andere) test af om te kijken hoe waardevol het traject daadwerkelijk is geweest voor de organisatie.

Keuzes voor reizen met thema:

Sociaal bedrijf

Vitaal bedrijf

Duurzaam bedrijf