Ontdek onze Nature Experiences

Onze unieke incentive reizen halen jou en je team even uit je comfortzone. Ons doel met de ”Nature Experiences” is om samen met jullie een klein beetje bewustwording te creëren. Deze bedrijfsuitjes met overnachting werken enorm bindend. Samen genieten we van een mooie omgeving en ervaren we wat de natuur ons voor schoonheid te bieden heeft. We beseffen ons hoe belangrijk het is om op de juiste manier met de natuur om te gaan. Per trip hebben we verschillende opties. Onze voorkeur gaat uit naar een traject met drie stappen:

Voor: hoe zet je duurzame doelen?

Tijdens: ervaar de natuur

Na: toepassen inzichten

Samen met Edgeplore ontdek je de mooiste natuur

Gave incentives in de natuur

Edgeplore heeft 7 unieke bestemmingen waarbij het thema natuur centraal staat. Tijdens het bezoek aan prachtige omgevingen met gave activiteiten beseffen we ons samen hoe mooi de natuur kan zijn. Het creëren van een stukje bewustwording, op een te gekke manier! 

Professionele reisbegeleiding

Gedurende de gehele trip wordt niks aan het toeval over gelaten. Je wordt volledig ontzorgd door een fulltime Nederlandse reisleider. Instappen en genieten dus.

Versterk jouw team

Een reis met als ultieme doel het creëren van een sterk en efficiënt team. Of dit nou is om elkaar beter te begrijpen of de juiste karakters te leren (h)erkennen. Tijdens de trip met bijbehorend traject bouwen we aan een sterk team voor jouw organisatie.

Verbreed jouw blik

Het verbreden van de blik van jouw medewerkers door het centraal stellen van een actueel thema in het bedrijfsleven. De trip met bijbehorend traject creëert draagvlak binnen de organisatie. Welk thema spreekt het meeste aan? Cultuur, Natuur of Vitaliteit.

Hulp nodig?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.