Personeelsreizen bij Edgeplore
Snel een prijs- en programma indicatie aanvragen

Leer je collega’s kennen op een unieke manier!

Minimaal 1 ervaren Nederlandse reisleider

Op één ding na: een goed humeur, die moet je zelf meenemen. 

Meedenkend, samen oplossen!

Incentives naar het buiteland bij Edgeplore

Edgeplore heeft 10 unieke bestemmingen in het buitenland tot in de puntjes uitgewerkt. Hierbij focussen we op 6 bestemmingen binnen Europa en 4 bestemmingen buiten Europa. Van een 4WD experience tijdens de Albanese zomer tot een ontmoeting met de lokale bevolking in het winterse Groenland. 

Deze teams hebben wij inmiddels versterkt:

Een incentive naar het buitenland organiseren?

Het hoogtepunt van het jaar: een incentivereis naar het buitenland! Een geweldig middel om personeel te belonen, motiveren en verrassen. Na een periode van hard werken is een prachtige reis de ultieme beloning. Met ons incentiveplan bieden we een volledig traject, waarbij we voor, tijdens én na de reis aan jullie doelen werken. Zo behalen we samen de beste resultaten. We gaan grenzen verleggen met collega’s, partners of relaties op de mooiste plekken van de wereld. We gaan voor een reis met impact, waarbij we inzichten opdoen die we kunnen gebruiken op de werkvloer.

Laat je inspireren en bekijk onze avonturen

Incentives buiten Europa ontdekken met Edgeplore

Unieke incentives buiten Europa

Buiten Europa hebben we 4 super unieke incentives samengesteld. Ontmoet fantastische cultuur en natuur tijdens de onvergetelijke activiteiten. Van de cruise langs de ijskappen in Groenland tot een bezoek aan UNESCO wereldwonder Petra in Jordanië. Nog niet spannend genoeg? Ga dan op Safari in Namibië.

Waarom een personeelsuitje naar het buitenland met Edgeplore?

Een reis met Edgeplore is niet zomaar een reis. We bieden een compleet traject aan om een blijvend resultaat te realiseren. We bepalen samen de doelen voor jullie gezelschap om er voor iedereen een mooie reis van te maken. De voorpret van samen naar een reis toeleven zorgt al voor positiviteit en verbinding. Tijdens de reis zetten we samen een stap uit de comfortzone om onze blik op de wereld te verbreden. Dit doen we met bijzondere activiteiten op geweldige plekken. We bekijken de wereld op een andere manier, soms zelfs letterlijk. We zorgen voor inzichten die je niet snel zult vergeten en zelfs toe kunt passen op de werkvloer. Een incentivereis is een geweldige investering in je team. Incentivereizen kunnen zelfs zorgen voor minder ziekteverzuim, betere teambuilding en zelfs verhoging van de omzet.

Professionele reisbegeleiding

Gedurende de gehele trip wordt niks aan het toeval over gelaten. Je wordt volledig ontzorgd door een fulltime Nederlandse reisleider. Instappen en genieten dus.

Versterk jouw team

Een reis met als ultieme doel het creëren van een sterk en efficiënt team. Of dit nou is om elkaar beter te begrijpen of de juiste karakters te leren (h)erkennen. Tijdens de trip met bijbehorend traject bouwen we aan een sterk team voor jouw organisatie.

Verbreed jouw blik

Het verbreden van de blik van jouw medewerkers door het centraal stellen van een actueel thema in het bedrijfsleven. De trip met bijbehorend traject creëert draagvlak binnen de organisatie. Welk thema spreekt het meeste aan? Cultuur, Natuur of Vitaliteit.

Welke bedrijfsuitjes in het buitenland biedt Edgeplore aan?

We verruilen het kantoor voor de meest geweldige bestemmingen ter wereld. We nemen samen jullie wensen en doelen door en denken mee welke bestemming en activiteiten het beste bij jullie gezelschap passen. Op iedere plek hebben we een afwisselend en verrassend programma met aandacht voor elke deelnemer. Van paragliden in Georgië tot survivallen in de ruige natuur van Schotland. Van drijven in de dode zee in Jordanië tot roadtrippen door de Balkan. Van cruisen langs de ijsfjorden in Groenland tot hiken in de bergen in Slovenië. Samen zorgen we ervoor dat iedereen optimaal kan genieten. Ondertussen zetten we een stap uit onze comfortzone én doen we er alles aan om jullie doelen te behalen. Eén ding is zeker: het wordt een onvergetelijke reis!

Meer info over een incentive in het buitenland?

Hulp nodig?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.