Incentive Reizen bij Edgeplore
Snel een prijs- en programma indicatie aanvragen

Leer je collega’s kennen op een unieke manier!

Minimaal 1 ervaren Nederlandse reisleider

Op één ding na: een goed humeur, die moet je zelf meenemen. 

Meedenkend, samen oplossen!

Wat zijn onze unieke incentive travel voorbeelden?

Slapen in een iglo of langs de smeltende ijskappen varen in Groenland, of het wereldwonder Petra aanschouwen en in de dode zee drijven in Jordanië.  Maar ook roadtrippen door Albanië of de ruige natuur van Schotland ontdekken zijn goede incentives voorbeelden van ons aanbod. Ook bij onze incentives in Nederland zetten we een stapje uit de comfortzone met originele activiteiten. Bekijk ook onze andere unieke incentive reis bestemmingen, zoals de zomer en winter incentives.

Laat je inspireren en bekijk onze avonturen

Incentives in Europa

Samen grenzen verleggen, letterlijk en figuurlijk. Werken aan het team in een prachtige omgeving. Wat wordt jullie bestemming?
Lees meer

Incentives buiten Europa

Verder van huis valt nóg meer te beleven. Nieuwe indrukken, andere natuur en bewonderenswaardige cultuur. Ontdek met Edgeplore!
Lees meer

Incentives in Nederland

Ook in Nederland zijn unieke ervaringen te realiseren. Ontdek onze Nederlandse incentives.
Lees meer
Incentives met impact!

Waarom een incentive reis laten organiseren door incentive bureau Edgeplore?

Wat is een betere motivatie dan het vooruitzicht op een incentive reis naar een fascinerende bestemming? Incentive reizen met Edgeplore zijn herinneringen voor het leven. Incentive bureau Edgeplore organiseert geen standaard reizen, we verbreden samen onze blik op de wereld door mooie momenten te beleven op geweldige bestemmingen. Onze incentive reizen gaan naar prachtige locaties in binnen- en buitenland. Ook een incentive organiseren? We denken graag met je mee voor een passende reis! Edgeplore organiseert unieke reizen met impact.

Professionele begeleiding

Per 15 personen minimaal 1 ervaren Nederlandse reisleider.

All-in zonder verrassingen

Reis, accommodatie, activiteiten, maaltijden en begeleiding.

Soepele voorwaarden

Meedenkend, samen oplossen!

14 Bestemmingen tot in detail uitgewerkt.

Durf te dromen! Ontdek in het magazine onze bestemmingen inclusief highlights en prijsindicaties. Maak kennis met onze trajecten en lees hoe wij reizen met impact organiseren. Waar wacht je nog op?

Deze teams hebben wij inmiddels versterkt:

Cultural Adventures

Wil je graag dat je medewerkers buiten de standaard kaders gaan denken? Wij verbreden je blik door kennis te maken met de meest unieke culturen!

Nature Experience

Wil je draagvlak binnen je bedrijf creëren om wat meer rekening te houden met de natuur? Ontdek met de absolute schoonheid en ga back to basic.

Wat is een incentive reis?

Wat is een incentive eigenlijk en wat betekent incentive? Een incentive is een beloning voor een prestatie van collega’s. Incentives worden vaak door bedrijven gegeven als medewerkers een bepaald doel hebben behaald. Wat zijn incentives dan? Dit kan verschillen tot cadeaubonnen, een uitje of een ander cadeau. De ultieme waardering zijn natuurlijk incentives reizen. Dit is een reis die bedrijven hun werknemers aanbiedt als stimulans of als beloning. Hierbij worden gemeenschappelijke activiteiten ondernomen om aan de teambuilding te werken. Op zoek naar een incentive reis? Dan ben je bij Edgeplore aan het juiste adres! Bekijk hoe wij helpen met volledige incentive travel programs

Team versterkende trajecten

Een reis met als ultieme doel het creëren van een sterk en efficiënt team. Of dit nou is om elkaar beter te begrijpen of de juiste karakters te leren (h)erkennen. Tijdens de trip met bijbehorend traject bouwen we aan een sterk team voor jouw organisatie.

Blikverbredende thema trajecten

Het verbreden van de blik van jouw medewerkers door het centraal stellen van een actueel thema in het bedrijfsleven. De trip met bijbehorend traject creëert draagvlak binnen de organisatie. Welk thema spreekt het meeste aan? Cultuur, Natuur of Vitaliteit.

Hoe is het fiscaal geregeld bij incentive reizen?

De werkkostenregeling (WKR) gaat over vergoedingen die je als werkgever aan je personeel mag geven zonder dat hier loonbelasting over betaald moet worden. Dit houdt in dat werkgevers hier maximaal 1,2% van hun totale fiscale loon aan kunnen besteden. Op fiscaal gebied gelden voor incentive reizen aanvullende regels, waardoor onze incentive reizen fiscaal gezien erg aantrekkelijk zijn. Bij een reis met een zakelijk en niet-zakelijk deel is het zakelijke deel regulier aftrekbaar. Het niet-zakelijke deel valt in de vrije ruimte. Wij denken graag met u mee om uw incentivereis WKR-proof te maken.

Hulp nodig bij het kiezen van juiste bestemming?

Het Edgeplore lookbook

Edgeplore heeft een lookbook met volop inspiratie over onze top bestemmingen. Vraag ons lookbook aan en laat je verrassen door de mogelijkheden. Zowel geprint als digitaal beschikbaar.

De virtuele destination race

Waarom niet je medewerkers de bestemming laten kiezen, tijdens een leuk online teambuilding spel? Race virtueel in teams langs onze top bestemmingen. Speel samen puzzels en ontdek jullie voorkeuren.

We bouwen samen aan het juiste incentive traject voor jouw organisatie

Incentives voor medewerkers

Bind medewerkers aan de organisatie door gebruik te maken van unieke incentives. Een sterker team en gemotiveerd personeel!
Lees meer

Incentives voor klanten

Versterk de band tussen jou en je klant(en) door het inzetten van een incentivereis. Samen ervaren versterkt jullie band enorm.
Lees meer

Een incentiveplan maken

Wij helpen graag bij het opstellen van de targets voor de incentive. Werk toe naar de unieke incentive door het zetten van de juiste doelen.
Lees meer

Wat zijn de incentive trends van 2021?

2021 is een lastig jaar voor de incentive markt. Incentive reizen worden uitgesteld, maar juist nu is het belangrijk om incentives niet van de baan te schuiven. Incentives zijn het ultieme middel om medewerkers te motiveren en belonen. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven. Digitale incentives worden steeds populairder. Denk aan cadeaubonnen, audioboeken, online cursussen of abonnementen op videoservices (zoals Netflix of Videoland). Digitale incentives zijn erg handig, omdat ze direct gebruikt kunnen worden door de medewerker.

 

Hoewel digitale incentives steeds populairder worden, zijn incentive ervaringen nog steeds het meest effectief. Een medewerker zal een ervaring meer koesteren dan een product of cadeaubon. Dit zorgt voor een sterkere band tussen de werknemer en het bedrijf. Ook op digitale wijze is het nog steeds mogelijk om samen ervaringen te beleven. Onze teambuilding app is zeer geschikt om in te zetten als incentive. Collega’s blijven digitaal met elkaar in contact door in teams de strijd aan te gaan door middel van vragen, challenges en opdrachten. Een boost voor het werkplezier en een moment van ontspanning op drukke dagen. Hoewel het een digitale ervaring is, zorgt het wel voor een sterkere band tussen collega’s en het bedrijf. Een ideale oplossing in deze periode!

 

Incentive reizen zijn het toppunt van incentives, de ultieme beloning na het behalen van een doelstelling. Wanneer er weer veilig gereisd kan worden, is het weer mogelijk om via Edgeplore grensverleggende incentive trips te organiseren. Geen standaardreizen, maar ervaringen waarbij we samen de blik op de wereld verbreden. Wij kunnen niet wachten om een incentive reis te organiseren die past bij jouw bedrijf en bijbehorende doelstellingen!

Meer info over incentive reizen bij Edgeplore?

Hulp nodig bij jullie incentive reis?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.