Geniet van een incentive reis voor je medewerkers!

Een incentive is een waardevolle investering in je medewerkers. Het gezamenlijk behalen van doelen (met een beloning als verdienste) is goed voor de teamspirit, maar het team wordt nóg hechter als ze samen een onvergetelijke ervaring beleven. Bij Edgeplore zijn de incentive reizen voor medewerkers speciaal gemaakt om te genieten, te vieren, maar ook om te leren. Het team wordt door deze incentive reis voor medewerkers nóg sterker. We gaan graag verder dan alleen het organiseren van de reis, indien gewenst helpen we zelfs graag bij het opzetten van incentive doelen voor jouw medewerkers. Een incentive reis voor medewerkers bij Edgeplore is dus een win-win voor zowel de medewerkers als voor het bedrijf!

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies.

Doelen stellen &

Doelen halen &

Samen ervaren &

Evalueren &

Culturele eye-openers

Wil je graag dat je medewerkers buiten de standaard kaders gaan denken? Wij verbreden je blik door kennis te maken met de meest unieke culturen!

Actieve uitdagingen

Streef je naar fitte medewerkers binnen je bedrijf? Boek één van onze actieve uitdagingen en werk toe naar de ultieme uitdaging. Durf je dit aan?

Eén met de natuur

Wil je draagvlak binnen je bedrijf creëren om wat meer rekening te houden met de natuur? Ontdek de schoonheid van de natuur en ga back to basic!

Explore the edge of your imagination
Wat zijn onze meest unieke incentive reizen?

Wat is het effect van incentives voor sales?

Incentives worden ingezet om het personeel te motiveren. De groep medewerkers die de beste resultaten behaalt, wordt beloond met een incentive. Medewerkers krijgen bijvoorbeeld een target of omzetdoel met de incentive als beloning. Zo gaan ze zich extra inspannen om de doelen te behalen. De juiste incentive werkt conversieverhogend, en met een geschikte incentive zit je goed bij Edgeplore. Wij bieden onvergetelijke reizen aan in het binnen- en buitenland waarbij we geen standaard reis maken, maar uit onze comfortzone stappen en onze blik op de wereld verbreden. Een incentive reis is goed voor minder stress onder medewerkers, minder personeelsverloop en betere prestaties op de werkvloer. Wist je dat een incentive zelfs beter werkt dan extra salaris? Als de incentive reis goed wordt georganiseerd, verdient de reis zichzelf dubbel en dwars terug!

Incentives voor personeel: de ultieme beloning

Een incentive reis met Edgeplore is de ultieme beloning voor een periode van hard werken. Genieten staat centraal, maar je kunt de reis aanpassen naar jouw wensen. Kies bijvoorbeeld voor de culturele eye-opener, waarbij je medewerkers hun blik op de wereld verbreden. Misschien passen actieve uitdagingen beter bij jullie, dan focussen we ons op het fitter maken van je medewerkers. Of willen jullie je meer maatschappelijk bezighouden en focussen op de natuur? Onze incentives zijn uniek en speciaal afgestemd op de doelen en wensen van jouw bedrijf. Wil jij je medewerkers belonen, meer loyaliteit en draagvlak creëren én de teamspirit verhogen? We denken graag met je mee welke incentive reis perfect bij jullie aansluit! 

Meer info over incentive reizen bij Edgeplore?

Hulp nodig bij jullie incentive reis?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.