Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Avontuurlijke groepsreizen

Avontuurlijke groepsreizen bij Edgeplore

Wat zijn onze meest unieke avontuurlijke groepsreizen?

We bieden unieke groepsreizen aan naar de mooiste plekken van de wereld. Bij iedere bestemming hebben we bijzondere, avontuurlijke activiteiten voor je klaarstaan waar je hart sneller van gaat kloppen. Denk aan paragliden in Georgië, een wereldwonder bezoeken in Jordanië of roadtrippen door Albanië. Liever avonturen beleven in Nederland? Je eigen overnachtingsplaats zoeken met een kano in de Biesbosch kan ook! Waar we ook zijn, we zoeken het avontuur op. Het wordt een trip om nooit te vergeten. Op iedere bestemming verbreden we onze blik op de wereld vanuit een avontuurlijk oogpunt. Durf jij het avontuur aan te gaan? Moed verzamelen hoeft niet: onze tip is om het gewoon te doen. Het wordt spectaculair!

Inspiratie doe je op bij Edgeplore

Waarom zou je een groepsreis maken met Edgeplore?

Met onze actieve groepsreizen willen we laten zien hoe tof het is om buiten je comfortzone te treden.  Een verhoogde hartslag, gezonde spanning en een sprankeling in je ogen: dat is ons doel! Daar ligt het avontuur op je te wachten. Het enige dat jij hoeft te doen is de sprong te wagen. Soms zelfs letterlijk! Op iedere bestemming combineren we avontuurlijke activiteiten met de mooiste plekken op de wereld. Geen standaardreizen, maar samen het avontuur opzoeken. De meest adembenemende plekken ontdek je vanuit een avontuurlijk perspectief. Voetje voor voetje bij een via canyoning tocht in Albanië of met je benen bungelend boven de bergen in Georgië terwijl je aan een paraglide hangt. Wij zijn klaar om samen het avontuur aan te gaan tijdens onze actieve groepsreizen, jij ook?

We organiseren bijzondere incentive reizen voor bedrijven waarbij we een stap buiten de comfortzone zetten. Deze reizen zijn niet alleen geweldig om te beleven met collega’s of medewerkers: deze reizen zijn natuurlijk voor iedereen tof! Onze zakelijke reizen zijn daarom voor iedere groep te boeken, maar dan uitgebreider! Schrijf je in voor een van onze groepsreizen als single, duo of trio. De totale groep bestaat uit 12-15 personen.

Heb je zelf een (vrienden)groep waarmee je op reis wilt? We denken graag met je mee welke bestemming, programma en prijs het beste bij jullie groep past!


Passende groepssamenstelling

De juiste samenstelling van de groep monitoren we voorafgaand aan de trip. We nemen 12-15 personen mee én 1 of 2 Nederlandse tourguides. We testen van tevoren of iedereen fit genoeg is om deel te nemen.

Whatsapp

Professionele reisbegeleiding

Gedurende de gehele trip wordt niks aan het toeval overgelaten. Je wordt volledig ontzorgd door een fulltime Nederlandse reisleider. Instappen en genieten dus. Daarnaast werken we altijd met ervaren lokale gidsen.

Verstuur een e-mail

All-in = All-in

De groepsreizen bij Edgeplore zijn all-in! Dat betekent niet alleen vlucht, transfer en hotel. Nee, drie maaltijden, drankjes, snacks én alle avontuurlijke activiteiten zijn ook inbegrepen. We droppen je niet op een locatie om je aan je lot over te laten.

Direct bellen

Wat maakt een groepsreis met Edgeplore avontuurlijk?

Wij zijn avonturiers in hart en nieren, het zit in ons dna. Daardoor bevatten al onze reizen een dosis avontuur. Het liefst buiten de comfortzone. Onze avontuurlijke groepsreizen bevatten de overtreffende trap van avontuur. Denk aan wildkamperen, mooie hikes door de bergen, via ferrata klimmen in de Balkan, survivallen in de ruige natuur van Schotland of paragliden in Georgië. Welke bestemming of welk traject je ook kiest: we gaan samen het avontuur aan tijdens onze avontuurlijke groepsreizen! Heb jij je spullen al ingepakt? Edgeplore is een groepsreizen organisatie, die zich vooral focust op de zakelijk markt. Heb jij echter een leuk idee voor een avontuurlijke groepsreis met een andere groepssamenstelling? Laat het ons weten en wij organiseren het. 

Bucketlist afvinken

Welke activiteiten of plekjes heb jij nog op je bucketlist? Wij helpen je graag om deze af te vinken. Samen zoeken we het randje op.

Nieuwe vrienden

Er is geen betere manier om nieuwe mensen te leren kennen dan door het samen beleven van een avontuur.

Frisse energie

Even in een totaal andere omgeving. Weg van de dagelijkse sleur. Een combinatie van gave activiteiten met rustgevende momenten. Ideaal om nieuwe energie uit te putten.

Hoe fit moet ik zijn voor een avontuurlijke groepsreis?

Daar kunnen we kort in zijn: gemiddeld fit. Dat betekent dat je geen superman of gymjunkie hoeft te zijn. Maar het is wel lekker dat je jezelf voort kunt bewegen met een rugzak op je rug of in een kano. We bieden tijdens de écht uitdagende activiteiten altijd wel de mogelijkheid om toe te kijken of te genieten van een andere activiteit. In sommige programma’s heb je overigens ook de keuze tussen vrije tijd (lees: relaxen) of een nieuwe actieve uitdaging. Jij zorgt er dus voor dat jouw trip bij jou past. Wees niet bang: boeken!

Op zoek naar een ander type avontuur?

Meer info over groepsreizen bij Edgeplore?

Hulp nodig?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Bel: 0161 234 322

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 18:00.
Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Whatsapp Direct bellen

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.

Verstuur een e-mail