Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 SOEPELE VOORWAARDEN
Follow Us

Bedrijfsuitje IJmuiden

Op avontuur in IJmuiden

Waarom een personeelsuitje in IJmuiden

Ontdek deze leuke havenstad en zijn prachtige strandomgeving tijdens een bedrijfsuitje in IJmuiden! Ga actief aan de gang op het strand met een sportieve 6 kamp waar onder andere activiteiten als blokarten en raften aan bod komen. Ook overnachten in een luxe kasteel zorgt voor een echte experience. Samen met collega's of relaties op pad aan de kust is ideaal om medewerkers te motiveren en de onderlinge samenwerking te versterken. Iets te vieren? Ook een jubileumreis naar IJmuiden is een onvergetelijke ervaring. 

Cultuur
30%
Actief
75%
Natuur
45%
Back to basic
15%

2 uur

rijden

13 graden

gem. temperatuur

30.1 duizend

inwoners

1 Unesco

world heritage sites

Trip info personeelsreis IJmuiden

Prijsindicatie aanvragen

Inclusief

Reisbegeleiding

Al onze trips zijn volledig begeleid. Instappen en genieten dus! Per 20 personen zorgen wij voor een ervaren reisleider. Daarnaast werken we natuurlijk samen met lokale partijen in IJmuiden voor supertoffe activiteiten. 

Activiteiten

 • 6-kamp
 • Blokarten
 • Bubbelvoetbal
 • Schermclinic
 • Raften
 • Art workshop
 • Zandsculpturen workshop

Verblijf en transport

 • Luxe kasteelovernachting
 • Transport per bus

Food & Drinks

 • Alle maaltijden

Optioneel

Activiteiten

 • Feestavond

Verblijf en transport

 • Transport naar IJmuiden vanaf kantoor of andere locatie
 • Extra hotelovernachting
 • Transport rondom IJmuiden per taxi

Food & Drinks

 • Drankarrangementen
 • Diner upgrade
 • Afgekochte feestavond
TypeUnique experience
Duur2-4 dagen
Personen15-100 personen
Prijsindicatiev.a. 445 p.p.
Prijzen zijn afhankelijk van reisduur, groepsgrootte, seizoen en programma.
Offerte op maat aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten bedrijfsuitje IJmuiden

Bundel je krachten tijdens de Beach games

Een volledige dag op het strand doorbrengen, dat is heerlijk uitwaaien! We strijden in teams tegen onze collega’s tijdens de 6-kamp. De creatieve collega’s komen van pas tijdens de zandsculptuur, waar de sportieve collega’s aan hun trekken komen tijdens Bubble bal. Combineer de krachten en ga voor de winst tijdens deze beach games.

Versterk je team op het forteiland

Wie heeft het als team in zich alle opdrachten te voltooien? Op het forteiland in IJmuiden gaat het team verschillende uitdagingen aan binnen de dikke fortmuren. Samenwerken is key, van coördinatie tot kracht alles is nodig om deze spellen te volbrengen. Ga de challenge aan!

Versla je tegenstander tijdens de schermclinic

Zet je schermmasker op en focus op je tegenstander. Tijdens deze schermclinic leer je hoe je moet schermen om het vervolgens in de strijd tegen elkaar op te nemen. Heb jij de skills op je tegenstander te verslaan? Een sportieve en uitdagende activiteit om nooit te vergeten.

Spanning & sensatie tijdens het Raften

De avontuurlijke personen onder ons kunnen tijdens de reis in IJmuiden ervoor kiezen om te raften. Door teamwork gaat de boot de goede kant op, durf jij het aan? Samen op een boot op de wilde zee, ontdek deze spannende activiteit!

Blokarten op het strand

De echte durfallen van het reisgezelschap kunnen tijdens de keuzeactiviteit gaan blokarten op het strand van IJmuiden. De blokart wordt, zoals het woord misschien al zegt, aangestuurd door de wind. Gelukkig hebben we dat genoeg in Nederland. Race tegen je collega´s en verken zo het strand op een waanzinnige manier!

Luxe overnachtingen & culinair genieten

Overnachten in een prachtig kasteel en heerlijk eten tijdens de luxe diners. In IJmuiden kun je je hart ophalen als het gaat om luxe overnachten en eten! Ga bijvoorbeeld voor een BBQ met aansluitende feestavond of een luxe kasteeldiner. Er zijn een tal van opties tijdens de reis in IJmuiden.

Programmadetails

Inspiratie en info

Praktische tips bedrijfsuitje IJmuiden

Wat doen we bij slecht weer?

In Nederland zijn we wel gewend aan een beetje regen. Wanneer het mogelijk is, zullen onze activiteiten dan ook gewoon doorgaan. Met echt slecht weer hebben we andere leuke activiteiten achter de hand.

Wat is er origineel aan IJmuiden?

Tijdens een trip naar IJmuiden ontdek je unieke en nog vrij onbekende activiteiten zoals blokarten, bubbelvoetbal en raften. Dit zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Hoe ziet het landschap van IJmuiden eruit?

Het landschap van IJmuiden is een strand en duinomgeving. Op het strand kijk je uit op de wijde zee.

Welke kledij nemen we het best mee?

Aangezien er veel activiteiten op het strand zullen plaatsvinden raden we aan om hier geschikte kleding voor mee te nemen. Denk aan kleding die wat vies en eventueel nat mogen worden. Voor s'avonds kun je gewoon normale kledij aan naar wens.