Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Snel een prijs- en programma indicatie aanvragen

Volgende (1/2)
Aanvragen

Duurzame incentives op rijafstand

Unieke incentives op rijafstand

We hebben diverse bestemmingen in Nederland en net daar buiten uitgewerkt. Diverse bijzondere programma's, allemaal op rijafstand! Voor ieder wat wils! Het genieten van de rust en de natuur tijdens een trip naar de Ardennen, of het toffe activiteiten in de grotten van Valkenburg. De leuke locaties gecombineerd met actieve activiteiten maken deze trips tot een groot succes!

Sfeerimpressies eerdere reizen

Een incentive in Nederland organiseren?

Bij een incentive denken de meesten direct aan een reisje naar het buitenland, maar ook in eigen land kunnen we een unieke incentive ervaring neerzetten. Je hoeft niet naar het buitenland om je grenzen te verleggen en je blik te verbreden. Met een incentive in Nederland bezoeken we de meest prachtige plekken in eigen land. Met ons incentive plan zorgen we voor een compleet traject waarbij we samen de doelen bepalen, om vervolgens toe te werken naar de bedrijfsreis. We helpen met het motiveren van medewerkers zodat iedereen zijn best doet om de beste resultaten te behalen. De bedrijfsreis is de ultieme beloning voor het harde werken. Ontdek onze unieke incentive ervaringen in Nederland!

Stap 1: Inventarisatie & Doelen

Eerst inventariseren we samen de doelgroep en doelen van de incentive. We berekenen hoe de incentive winstgevend kan worden en we maken op basis hiervan een incentive plan.

Stap 2: Motiveren & Tracken

Vervolgens zullen we helpen de incentive doelen inzichtelijk te maken. We zullen meerdere meetmomenten inplannen om de deelnemers gemotiveerd te houden.

Stap 3: Beloning & Genieten

De beloning voor hard werken. Edgeplore organiseert de volledige trip als beloning van het behalen van de doelen. Een ultiem genietmoment om nooit te vergeten.

Stap 4 Evaluatie & Vervolgplan

Na de incentive kijken we samen wat deze heeft opgeleverd. We maken indien wenselijke een vervolgplan voor een nog effectiever incentive systeem.

Waarom een incentive in Nederland met Edgeplore?

Een incentive in Nederland zal je gegarandeerd verrassen. Ons kleine kikkerlandje bevat prachtige natuur en cultuur die we samen gaan ontdekken. Of we nu blokarten op het strand bij IJmuiden, door de grotten fietsen in Valkenburg of de Wadden bij Terschelling verkennen: wij zorgen ervoor dat iedere incentive reis onvergetelijk wordt. Met onze unieke activiteiten stappen we uit de comfortzone en we verbreden samen onze blik op de wereld. Daarnaast bieden wij ook een incentive plan waarbij we samen met jullie doelen stellen en helpen om medewerkers te motiveren om dit doel te behalen. Op deze manier bieden wij een volledig aanbod aan om voor jullie een geweldige incentive te organiseren, maar ook om blijvende resultaten te creëren.

Professionele reisbegeleiding

Gedurende de gehele trip wordt niks aan het toeval over gelaten. Je wordt volledig ontzorgd door een fulltime Nederlandse reisleider. Instappen en genieten dus.

Ontdek het team

Versterk jouw team

Een reis met als ultieme doel het creëren van een sterk en efficiënt team. Of dit nou is om elkaar beter te begrijpen of de juiste karakters te leren (h)erkennen. Tijdens de trip met bijbehorend traject bouwen we aan een sterk team voor jouw organisatie.

Ontdek trajecten

Verbreed jouw blik

Het verbreden van de blik van jouw medewerkers door het centraal stellen van een actueel thema in het bedrijfsleven. De trip met bijbehorend traject creëert draagvlak binnen de organisatie. Welk thema spreekt het meeste aan? Cultuur, Natuur of Vitaliteit.

Ontdek trajecten

Welke incentives biedt Edgeplore aan in Nederland?

In Nederland bieden wij incentive reizen aan in IJmuiden en Valkenburg. Net daarbuiten hebben we bijvoorbeeld de Ardennen, Straatsburg, Zürich en de Belgische kust. Samen ontdekken we prachtige plekken in eigen land en omgeving. Bij iedere bestemming bieden we unieke en grensverleggende activiteiten aan. Denk bijvoorbeeld aan een schermclinic en raften aan zee in IJmuiden, fietsen door de grotten en rodelen in Valkenburg of teamuilding beachgames en een Fishing Cup aan de Belgische kust. Je hoeft niet naar het buitenland om je grenzen te verleggen en je blik te verbreden. Een incentive in Nederland, België, Zwitserland of Frankrijk is ideaal om de onderlinge band te versterken of om bepaalde doelen te behalen. Wij zijn bij ieder bedrijf betrokken om de juiste doelen te behalen. 

Meer info over een incentive in Nederland?

Hulp nodig?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Bel: 0161 234 322

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 18:00.
Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Whatsapp Direct bellen

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.

Verstuur een e-mail