Incentive Slovenië

Waarom een bedrijfsreis naar Slovenië?

Successen vieren, teams verbinden of klanten inspireren kan perfect tijdens een bedrijfsreis naar Slovenië. Samen maken jullie een onvergetelijke wandeling tussen de bergen in Triglav National Park. Ook slapen in een berghut, gave snowshoe-hikes en wijn proeven horen bij deze bijzondere ervaring. Door de ervaringen te delen met collega’s of partners creëer je een nog hechter team. Een personeelsreis naar Slovenië is een perfecte mix van cultuur, natuur en avontuur. Een jubileumreis naar Slovenië plannen? Goed idee, zo wordt het een onvergetelijk jubileum! Onze reis naar Slovenië is ideaal voor de periode tussen oktober en maart (winter).

Cultuur 25%
Actief 90%
Natuur 70%
Back to basic 25%
0 uur
Vliegen
0 graden
Gem. Temperatuur
0 miljoen
Inwoners
0 Unesco
World heritage sites

Laat je inspireren

Trip info Slovenië:

Inclusief

Al onze trips worden volledig begeleid aangeboden. Instappen en genieten dus! Per 15 personen zorgen wij voor een ervaren Nederlandse reisleider.

 • Snowshoeing Hike 
 • Ice Climbing workshop
 • Unique wine tasting
 • Curlingles van het Sloveens Olympische team
 • Winter games
 • Vliegtickets
 • Transport door Slovenië
 • Unieke overnachting
 • Verblijf in resort
 • Alle maaltijden
 • Alle dranken gedurende activiteiten
Optioneel
 • Skiën
 • Helicoptervlucht Triglav Summit
 • Transport naar en van vliegveld in Nederland.
 • 1 persoonskamers in het resort
 • Drankarrangementen

Type

Nature Experience

Duur

3-5 dagen

Personen

10 - 100 personen

Prijsindicatie

v.a. 795 p.p.

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten personeelsreis Slovenië

Teambuilding winter games

winter-raft-challenge-edgeplore

De teambuilding winter games zijn een absoluut hoogtepunt van een personeelsreis naar Slovenië. Race met en tegen je collega’s in een raft te berg af, gebruik je creativiteit tijdens de ice sculpturen, of daag het team uit tijdens een biatlon track. Gegarandeerd veel lol en gezelligheid!

Ice climbing

ice-climb

Prachtige rotsen, steile wanden en diepe poelen: welkom in het noorden van Slovenië! Tussen de prachtige rotsen bevind je je in een prachtige omgeving. Met ice climbing hebben we al klimmend en glijdend een prachtige ervaring. Veiligheid staat voorop, maar adrenaline is gegarandeerd!

Snowshoeing

Snowshoe-slovenia-Edgeplore

Het hoogste punt van Slovenië is Mount Triglav op een hoogte van 2.864 meter. Zo hoog komen we niet, maar de uitzichten tijdens de snowshoe hike zijn ook onbeschrijflijk. Letterlijk en figuurlijk hoogtepunt van je reis door Slovenië!

Curling workshop

curling

Wat past er nou beter bij een wintertrip dan de sport Curling? Het Sloveens Olympische team is erg goed in het begeleiden van beginners in deze sport. Na wat les en uitleg dagen we ze uit voor een potje. Teamwork makes the dream work!

Wine tasting in een kasteel

Lake-bed-castle edgeplore

Wijn proeven in de unieke kelders van Bled Castle aan Lake Bled kan niet ontbreken bij een bezoek aan Slovenië. Hier wordt met passie verteld over het maken en bereiden van wijnen. Je leert meer over de geografie en geschiedenis van het land onder het genot van heerlijke wijn. Proost!

Unieke avond programma's

slovenie-teambuilding

Voor de wintertrip naar Slovenië hebben we diverse unieke avond programma’s beschikbaar. Dancing with fire onder de sterrenhemel, culinaire kookworkshops, ice cocktail challenge of een fantastische feestavond op ene unieke locatie. Niets is te gek!

Programmadetails

Inspiratie en info

Praktische tips Slovenië

Om Slovenië te bezoeken heb je geen visum nodig.

Slovenië staat bekend als een veilig land om te reizen. We werken intensief samen met locals, zodat we goed op de hoogte zijn van de actuele situatie.

In Slovenië kun je gewoon betalen met de euro.

Binnen Europa kun je met je Nederlandse sim bellen voor hetzelfde tarief.

Er is geen tijdsverschil tussen Slovenië en Nederland.

Slovenië kent net als Nederland vier seizoenen. Het land beschikt wel over verschillende klimaten. In het zuidwesten van Slovenië vind je een mediterraan klimaat met warme, droge zomers en milde, natte winters. In het binnenland heb je te maken met een gematigd zeeklimaat waar de winters strenger zijn. In het noordwesten vind je een gematigd landklimaat met veel bergen en daardoor wisselvallig weer.

De meeste mensen in Slovenië zijn katholiek.