Incentive Slovenië

Waarom een bedrijfsreis naar Slovenië?

Successen vieren, teams verbinden of klanten inspireren kan perfect tijdens een bedrijfsreis naar Slovenië. Samen maken jullie een onvergetelijke wandeling tussen de bergen met als hoogtepunt Mount Triglav. Ook slapen in een berghut, gave hikes, wijn proeven en een e-scooter tour door de hoofdstad Ljubljana horen bij deze bijzondere ervaring. Door de ervaringen te delen met collega’s of partners creëer je een nog hechter team. Een personeelsreis naar Slovenië is een perfecte mix van cultuur, natuur en avontuur. Een jubileumreis naar Slovenië plannen? Goed idee, zo wordt het een onvergetelijk jubileum!

0 uur
Vliegen
0 graden
Gem. Temperatuur
0 miljoen
Inwoners
0 Unesco
World heritage sites
breadcrumb_slovenia-min
Video afspelen
Cultuur 25%
Actief 90%
Natuur 70%
Once in a lifetime 100%

Laat je inspireren

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten personeelsreis Slovenië

Zonsopkomst op Triglav Summit

Triglav-zonsopkomst-min

Het hoogste punt van Slovenië is Mount Triglav op een hoogte van 2.864 meter. Het gevoel dat je krijgt wanneer je na het wandelen de top aanraakt en van het uitzicht kunt genieten is onbeschrijflijk. Letterlijk en figuurlijk hoogtepunten van je reis door Slovenië!

Local wine tasting

winetasting-slovenia-min

Wijn proeven bij de Lepa Vida wijnmakerij in de Vipava vallei kan niet ontbreken bij een bezoek aan Slovenië. Dit familiebedrijf vertelt met passie en liefde over het maken en bereiden van hun wijnen. Je leert meer over de geografie en geschiedenis van de vallei onder het genot van heerlijke wijn. Proost!

Canyoning soca canyon

canyoning-soca-canyon-min

Prachtige rotsen, steile wanden en diepe poelen: welkom in de Soča canyon! Tussen het bijzondere blauwe water en de prachtige rotsen bevind je je in een prachtige omgeving. Met canyoning maken we al lopend, zwemmend, klimmend, glijdend en springend een prachtige tocht door de Soča canyon. Veiligheid staat voorop, maar adrenaline is gegarandeerd!

Triglav via ferrata

via ferrata slovenie 2-min

Mount Triglav beklimmen is een geweldige ervaring. Onze route op de Triglav bevat een paar via ferrata stukken. Via ferrata betekent ijzeren weg: een deel van deze wandeling is beveiligd met een staalkabel. Zo wordt de wandeling nog avontuurlijker. Dit is echt een once in a lifetime experience!

Slaap en eet in Triglavski Dom

triglav-mountain-hut-min

Het is de populairste en grootste berghut van Slovenië: de Triglavski Dom. Op 2.515 meter hoogte geniet je van prachtige uitzichten tussen geweldige bergen. Tussen de wandelingen door genieten we in deze unieke accommodatie van lekker eten en een goede nachtrust.

Ljubljana e-scooter tour

ljubljana-min

Bij een bezoek aan Slovenië kun je de hoofdstad Ljubljana eigenlijk niet overslaan. In Ljubljana vind je een mix tussen klassieke, communistische, stedelijke en alternatieve invloeden. Met onze e-scooters rijden we langs het kasteel en panoramische uitzichten en we proeven de sfeer van de stad.

Praktische tips Slovenië

Om Slovenië te bezoeken heb je geen visum nodig.

Slovenië staat bekend als een veilig land om te reizen. We werken intensief samen met locals, zodat we goed op de hoogte zijn van de actuele situatie.

In Slovenië kun je gewoon betalen met de euro.

Binnen Europa kun je met je Nederlandse sim bellen voor hetzelfde tarief.

Er is geen tijdsverschil tussen Slovenië en Nederland.

Slovenië kent net als Nederland vier seizoenen. Het land beschikt wel over verschillende klimaten. In het zuidwesten van Slovenië vind je een mediterraan klimaat met warme, droge zomers en milde, natte winters. In het binnenland heb je te maken met een gematigd zeeklimaat waar de winters strenger zijn. In het noordwesten vind je een gematigd landklimaat met veel bergen en daardoor wisselvallig weer.

De meeste mensen in Slovenië zijn katholiek.

Ontvang de Programmadetails