Faq’s

Meest voorkomende vragen

Dit zijn de frequently asked questions over de bedrijfsuitjes van Edgeplore. Ben je op zoek naar vragen over een specifieke bestemming? Kijk dan even onderaan de desbetreffende pagina.

Per bestemming proberen we 3 verschillende varianten aan te bieden. Dit met name om variatie aan te brengen in de kosten en duur van de trip. In de meest uitgebreide variant (en dus ook de langste) bezoeken we alle hoogtepunten. In de korte variant niet. Wil je weten hoe dit voor jouw trip zit? Kijk dan even op de detailpagina van de specifieke bestemming, daar lichten we dit per trip toe.

Voor elke trip geld dat we proberen ze het hele jaar door aan te bieden. Uiteraard zijn er voorkeursmaanden waarin bepaalde bestemmingen er echt uitspringen. Georgië kan erg mooi zijn met sneeuw, maar ook in de zomer bieden de bergen fantastische belevingen. Graag kijken we samen met jullie wanneer het perfecte moment daar is om de bestemming te ontdekken.

Lastig. Ons motto hierin: less is more. Met name bij de actieve trips wordt het vaak wandelen en sjouwen. Je wilt dan niet teveel spullen op je rug dragen. Maar een onderbroek binnenste buiten aan moeten trekken uit ellende is ook niet alles… Voor de langere hikes zorgen we natuurlijk voor transport van de bagage van punt a naar b. Per bestemming ontvang je van ons een paklijst met de essentiële zaken.

We hebben afspraken met de lokale instanties om voor vaste prijzen de activiteiten te kunnen aanbieden. Hierdoor weten wij en jullie vrijwel precies waar we aan toe zijn. Daar zijn de all-in prijzen dan ook op gebaseerd. Je betaald bij boeking 50% en een aantal weken voorafgaand aan het vertrek de tweede 50%. Hoeveel weken dit precies is ligt aan de bestemming, reken op minimaal 4.

In principe start jullie avontuur op het vliegveld, of bij een binnenlandse trip op de verzamellocatie. Jullie zijn hierin vrij om zelf naar de locatie te komen. Uiteraard kan het de trip nog wat extra sfeer geven om als groep aan te komen en te eindigen. Hierin denken we graag mee in transport. (Daarnaast is het voor het vliegveld vaak voordeliger om gezamenlijk aan te komen dan iedereen los te laten parkeren…).

In principe doen we geen trips onbegeleid. En nee dat is betekent niet dat jullie zelf op pad gaan met een pakketje noodtelefoonnummers (zoals  ‘reisbegeleiding’ bij de consumentenvakantie). Aan de hand van het aantal personen waarmee het avontuur beleeft wordt zullen wij professionele reisleiders meesturen op reis. Deze begeleiders hebben het programma dan al minstens een keer zelf ondernomen. Het kan zijn dat we op locatie nog lokale reisleiders laten bijspringen (met nog meer ervaring in het betreffende gebied).

Follow Us

Explore the Edge of your imagination

Wij zijn er Om jou te helpen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De offerte bevat een gedetailleerde omschrijving van de reis en het dagprogramma. Daarnaast is de prijs per persoon gespecificeerd. Welke optie past het beste bij jullie?! 

Explore the Edge of your imagination

Download
Hier jouw infosheet

Vul hiernaast jouw email adres in. 
De infosheet over de app bevat een gedetailleerde omschrijving van de app met screenshots. We leggen aan je uit hoe je zelf de app kunt beheren als bedrijf via ons backend systeem. Vragen na de infosheet? We staan natuurlijk voor je klaar.

Explore the Edge of your imagination

Vrijblijvend
inschrijven

Vul hiernaast jouw gegevens in. 
Jouw inschrijving is vooralsnog vrijblijvend. Je zit nog nergens aan vast. Zodra we 75% van de groep gevuld hebben nemen we contact op. Dat wordt jouw en ons moment om je inschrijving definitief te maken.

Explore the Edge of your imagination

Download
Hier jouw lookbook

Vul hiernaast jouw email adres in. 
Een lookbook bevat een gedetailleerde omschrijving van de reis en de highlights uit het programma. Welke trip lijkt jullie het gaafst?