Bestemmingen in Nederland

Een incentive in Nederland organiseren?​

Bij een incentive denken de meesten direct aan een reisje naar het buitenland, maar ook in eigen land kunnen we een unieke incentive ervaring neerzetten. Je hoeft niet naar het buitenland om je grenzen te verleggen en je blik te verbreden. Met een incentive in Nederland bezoeken we de meest prachtige plekken in eigen land. Met ons incentive plan zorgen we voor een compleet traject waarbij we samen de doelen bepalen, om vervolgens toe te werken naar de bedrijfsreis.  We helpen met het motiveren van medewerkers zodat iedereen zijn best doet om de beste resultaten te behalen. De bedrijfsreis is de ultieme beloning voor het harde werken. Ontdek onze unieke incentive ervaringen in Nederland!

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies.

Biesbosch

Valkenburg

Terschelling

Stap 1: Inventarisatie & Doelen

Eerst inventariseren we samen de doelgroep en doelen van de incentive. We berekenen hoe de incentive winstgevend kan worden en we maken op basis hiervan een incentive plan.

Stap 2: Motiveren & Tracken

Vervolgens zullen we helpen de incentive doelen inzichtelijk te maken. We zullen meerdere meetmomenten inplannen om de deelnemers gemotiveerd te houden.

Stap 3: Beloning & Genieten

De beloning voor hard werken. Edgeplore organiseert de volledige trip als beloning van het behalen van de doelen. Een ultiem genietmoment om nooit te vergeten.

Stap 4 Evaluatie & Vervolgplan

Na de incentive kijken we samen wat deze heeft opgeleverd. We maken indien wenselijke een vervolgplan voor een nog effectiever incentive systeem.

Waarom een incentive in Nederland met Edgeplore?

Een incentive in Nederland zal je gegarandeerd verrassen. Ons kleine kikkerlandje bevat prachtige natuur en cultuur die we samen gaan ontdekken. Of we nu kanoën door de Biesbosch, door de grotten fietsen in Valkenburg of de wadden bij Terschelling verkennen: wij zorgen ervoor dat iedere incentive reis onvergetelijk wordt. Met onze unieke activiteiten stappen we uit de comfortzone en we verbreden samen onze blik op de wereld. Daarnaast bieden wij ook een incentive plan waarbij we samen met jullie doelen stellen en helpen om medewerkers te motiveren om dit doel te behalen. Op deze manier bieden wij een volledig aanbod aan om voor jullie een geweldige incentive te organiseren, maar ook om blijvende resultaten te creëren. 

Welke incentives biedt Edgeplore aan in Nederland?

In Nederland bieden wij incentive reizen aan in de Biesbosch, Valkenburg en Terschelling. Samen ontdekken we prachtige plekken in eigen land. Bij iedere bestemming bieden we unieke en grensverleggende activiteiten aan. Denk bijvoorbeeld aan kanoën en kamperen op een eilandje in de Biesbosch, fietsen door de grotten en rodelen in Valkenburg of wadlopen en een eco safari in Terschelling. Je hoeft niet naar het buitenland om je grenzen te verleggen en je blik te verbreden. Een incentive in Nederland is ideaal om de onderlinge band te versterken of om bepaalde doelen te behalen. Wij zijn bij ieder bedrijf betrokken om de juiste doelen te behalen. 

Meer info over een incentive in Nederland?

Hulp nodig?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.