Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Ondernemersreis Albanië

Ondernemersreizen bij Edgeplore

Get ready for 2030!

Als ondernemer moet je blijven verbeteren om de concurrentie voor te blijven. De afgelopen jaren heb je waarschijnlijk continu moeten schakelen, omdat je omzet extreem hard daalde of juist steeg. Soms is het goed om er even tussenuit te gaan om alles te laten bezinken. Een paar dagen tot rust komen bevordert de creativiteit. Zeker in combinatie met andere ondernemers en een ervaren coach. Samen werken jullie aan concrete actiepunten waar jij of je medewerkers mee aan de slag kunnen in het nieuwe jaar. Daarnaast is deze vierdaagse ondernemersreis naar Albanië een fantastisch avontuur om nooit te vergeten. Je gaat vier dagen rijden over asfalt en veel onverharde wegen in het ongerepte Albanië. Tijdens deze ondernemersreis ontstaan samenwerkingen voor het leven!

Meer informatie ontvangen Vrijblijvend inschrijven

Welke data past het beste in jouw agenda?

Even lekker tot rust komen tijdens deze back to basics 4x4 trip. Brainstormen met andere ondernemers om terug te komen vol ideeën voor de toekomst.

Prijsindicatie aanvragen

Inclusief

All-in

 • Fulltime begeleiding van één Nederlandse reisleider en één ervaren coach. Ook lokale gidsen zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.
 • 3 uitgebreide maaltijden per dag. Meerdere gangen inclusief drankarrangementen. 
 • Alle dranken tijdens de maaltijden.
 • Alle activiteiten zoals omschreven.
 • 1 back to basic overnachting (voor extra inspiratie) & 2 overnachtingen in luxe 4 sterren hotels.
 • Vliegticket.
 • Al het vervoer tijdens de trip.
 • Entreegelden.

Boeking en annulering

Het is bij Edgeplore mogelijk om je vrijblijvend in te schrijven voor een ondernemersreis. We nemen contact op om samen te kijken wat jij uit de trip wilt halen. We hanteren een betaling bij boeking. 2 maanden voorafgaand aan de trip bepalen we of de trip door kan gaan. Gaat de trip niet door dan ontvang je natuurlijk je volledige betaling binnen 1 week terug. De trip wordt geannuleerd bij minder dan 8 inschrijvingen of eventuele overheidsrestricties. Edgeplore wil namelijk een veilige top ervaring neerzetten. 

TypeOndernemersreis
Duur4 dagen
Personen10 personen + coach en gids
Prijsindicatie1595 p.p.
Prijzen zijn afhankelijk van reisduur, groepsgrootte, seizoen en programma.
Offerte op maat aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Programma ondernemersreis Albanië

Dag 1 - Aankomst Albanië

We vertrekken vanaf Brussel airport. Je kunt hier zelf naartoe komen of ervoor kiezen dat wij het vervoer regelen. Op het vliegveld ontmoet je voor het eerst je collega-ondernemers. Laat in de avond kom je via een directe vlucht aan op Tirane airport in Albanië. Op het vliegveld staan 4×4’s klaar waarmee we naar direct naar het hotel in Tirane rijden. Voor de liefhebber is er in het hotel nog een borrel. Je slaapt in een comfortabel viersterrenhotel in een eenpersoonskamer. De volgende dag begint het programma echt! 

Dag 2 - Cultuur, wijn & Back to basic

Tijdens een stevig ontbijt trappen we de ondernemersreis echt af.  Daarna start het echte avontuur. We rijden door het ongerepte Albanese landschap, gedeeltelijk over onverharde wegen. De eerste rit staat in het teken van elkaar beter leren kennen. We rijden met meerdere personen per auto, zodat je een mooi groepje hebt om mee te sparren. Onze coach zal wisselen in de auto’s om jullie te prikkelen met gerichte vragen. Na een paar uur rijden (met stops op mooie locaties) komen we aan in Berat. We bezoeken de oude stad, gevolgd door een lokale wijnproeverij. De wijnboer geeft ons een rondleiding, gevolgd door een wijnproeverij met heerlijke lunch. Tijdens de lunch evalueren we samen met de groep ondernemers en de coach afgelopen jaar in een sessie. We vervolgen de trip naar Gjipe, een van de mooiste stranden van Europa. Hier barbecuen en overnachten we op het strand! Het uitzicht met de ondergaande zon is fenomenaal.

Dag 3 - Avontuurlijke brainstorm

Na een heerlijk ontbijt op het strand gaan we tijdens dag drie lekker actief aan de slag. We beginnen de ochtend met een kajak- en snorkelexcursie langs de prachtige Albanese kustlijn. De coach zal bij elke ondernemer een tijdje in de kajak zitten om te sparren over de uitdagingen, kansen en doelen voor de komende jaren. Aan het eind van de kajaktocht lunchen we gezamenlijk in een beachbar. Tijdens de middag wandelen we door een prachtige canyon en heb je, indien gewenst, de mogelijkheid om jezelf uit te dagen tijdens het rotsklimmen. Deze fysieke inspanning helpt om vrij te kunnen nadenken over het komende jaar. We eindigen de dag met een uitgebreid diner en overnachting in een viersterrenhotel. 

Dag 4 - Blind 4x4 rijden en afronden

Op de laatste dag rijden we via de Narta Lagoon terug naar Tirane. Bij de Lagoon spelen we een fantastisch spel. Je rijdt geblinddoekt over het strand, terwijl andere ondernemers je coachen. Het vertrouwen in anderen is cruciaal om succesvol te ondernemen, maar vaak niet gemakkelijk. Na dit spel heb je tijd voor jezelf om in de prachtige omgeving alle indrukken op een rijtje te zetten. Dit kan bijvoorbeeld in een oud klooster of in de prachtige duinen. Tijdens de lunch deelt elke ondernemer zijn focus voor volgend jaar en er worden vaak afspraken gemaakt voor vervolgsamenwerkingen. Eind van de dag vliegen we na een geweldig avontuur naar huis. Vol energie en inspiratie! 

Wat levert de ondernemersreis mij op?

Wat wil jij eruit halen? Dit is een van de belangrijkste vragen die wij jou stellen bij interesse in deze reis. Onze coach zal voor de reis in een kort gesprek samen met jou bepalen wat je belangrijkste doel is. De meeste ondernemers levert deze reis het volgende op:

 • Een scherpe en verbeterde visie voor het komende jaar;
 • Een uitgeruste en frisse blik;
 • Nieuwe contacten en samenwerkingen.

Hoe ziet de groep ondernemers eruit?

Edgeplore zorgt voor de juiste samenstelling van de groep. Deze ondernemersreis focust zich enkel op ervaren ondernemers. Heb je jezelf ingeschreven? Je ontvangt dan, indien gewenst, tussentijds ook een overzicht van de samenstelling van de groep. Onze voorkeur gaat uit naar ondernemers uit verschillende branches. Op deze manier kijken we allemaal met een ander perspectief naar elkaar. Dit werkt enorm inspirerend. We monitoren de ervaring van de deelnemers, zodat iedereen elkaar kan versterken. Wil je meer informatie ontvangen? Aarzel niet om even contact op te nemen.

Meer info over ondernemersreizen bij Edgeplore?

Programmadetails

Inspiratie en info

Hulp nodig bij het boeken van jouw ondernemersreis?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Bel: 0161 234 322

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 18:00.
Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Whatsapp Direct bellen

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.

Verstuur een e-mail