Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Ondernemersreis Groenland

Ondernemersreizen bij Edgeplore

Get ready for 2030!

Als ondernemer heb je niet alleen verantwoording voor jezelf, ook voor je omgeving. We zullen de komende jaren ons best moeten doen om de klimaatverandering tegen te gaan. Naast het maatschappelijke belang is er ook een economisch belang, voor jou als ondernemer. De komende generaties zullen steeds vaker ecologisch belang gaan afwegen in hun koopbeslissingen. Is jouw onderneming hier ready voor? Hoe ga jij vergroenen? Je denkt misschien: eerst zien, dan geloven. Dat is exact wat we tijdens deze ondernemersreis naar Groenland gaan doen. We bezoeken ijskappen en ervaren met eigen ogen wat de impact is van de klimaatverandering. Ons doel: jou helpen je bedrijf klaar te maken voor de klimaatdoelstellingen van 2030. Dit wordt een avontuur om nooit te vergeten!

Meer informatie ontvangen Vrijblijvend inschrijven

Welke data past het beste in jouw agenda?

Met je eigen ogen de impact van klimaatverandering ervaren. Plannen maken hoe je jouw bedrijf ready gaat maken voor de toekomst.

Prijsindicatie aanvragen

Inclusief

All-in

 • Fulltime begeleiding van één Nederlandse reisleider en coach
 • 3 uitgebreide maaltijden per dag
 • Alle activiteiten zoals omschreven
 • 7 overnachtingen
 • Vliegtickets
 • Al het vervoer tijdens de trip
 • Visum en entreegelden

Boeking en annulering

Het is bij Edgeplore mogelijk om je vrijblijvend in te schrijven voor een ondernemersreis. We nemen contact op om samen te kijken wat jij uit de trip wilt halen. We hanteren een betaling van 30% bij boeking. De overige 70% betaal je wanneer de trip defintief is. 2 maanden vooraf bepalen we of de trip door kan gaan. Gaat de trip niet door dan ontvang je natuurlijk je aanbetaling binnen 1 week terug. De trip wordt geannuleerd bij minder dan 8 inschrijvingen of eventuele overheidsrestricties. Edgeplore wil namelijk te allen tijde een veilige top ervaring neerzetten. 

TypeOndernemersreis
Duur8 dagen
Personen10 personen
Prijsindicatie5.500 p.p.
Prijzen zijn afhankelijk van reisduur, groepsgrootte, seizoen en programma.
Offerte op maat aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Programma ondernemersreis Groenland

Dag 1 - Heenreis

Ilulissat, de plek die we bezoeken in Groenland, ligt erg afgelegen. Het is een van de mooiste plekken op aarde. Je moet er wel wat voor over hebben om hier te komen. Bij helder weer zijn de uitzichten vanuit het vliegtuig adembenemend. Op dag 1 vertrekken we ’s ochtends vanaf Schiphol. We zullen na 1 of 2 keer overstappen ’s avonds (lokale tijd) aankomen in Ilulissat. Hier zullen we tijdens een heerlijk diner verder kennismaken en de trip aftrappen. 

Dag 2 - Cruise door een ijsfjord

Op dag twee gaat het echt beginnen. We gaan deze dag direct voor de maximale impact. Tijdens een cruise door de ijsfjorden zien we met onze eigen ogen de impact van klimaatverandering. Onze ervaren gids zal vertellen hoe het in Groenland steeds zichtbaarder wordt. Je hebt uitgebreid de tijd om kritische vragen te stellen. We eindigen de dag met een seminar van een onderzoeker. Een toppresentatie over klimaatverandering in Groenland. De nacht breng je door in een aangenaam hotel of in een tent op de ijskap voor de echte avonturiers. Deze dag zet je echt aan het denken.

Dag 3-4 UNESCO hike retreat Sermermiut Valley

Op dag drie en vier komen we helemaal tot rust. Het stimuleert ons brein om creatief na te denken over de toekomst. We wandelen twee dagen door het ongekend mooie Unesco-gebied. We overnachten tijdens deze trip midden in de natuur. Je hebt deze dagen uitgebreid de tijd om gesprekken aan te gaan met de coach of andere ondernemers. Ook jezelf lekker even afsluiten in de prachtige natuur is een aanrader tijdens deze dagen. Aan het einde van dag vier wacht er een heerlijke spa op ons om lekker terug op temperatuur te komen.

Dag 5 - Walvissen & Hunter's settlement

Tijd voor actie! Op dag vijf bezoeken we een lokale Hunter’s settlement. De bevolking van dit kleine dorpje is totaal afhankelijk van haar eigen visvangst. Tijdens een bezoek leren we hoe deze mensen kunnen overleven in extreme omstandigheden. Op de terugweg varen we langs een van de mooiste baaien in de regio om walvissen te spotten. Een fantastische dag met weer totaal andere indrukken. 

Dag 6 - Suppen & Air safari

De laatste dag alweer. Deze dag staat vooral in het teken van plannen concreet maken voor de toekomst. We zullen op een mooie locatie samen een actieplan maken, waar jij na je reis direct mee aan de slag kunt. We hebben nog twee prachtige korte activiteiten gepland: in de ochtend met zonsopgang heb je de mogelijkheid om op een supboard langs de ijsbergen te paddelen. Aan het einde van de dag hebben we de mogelijkheid om in een klein vliegtuigje over het prachtige Groenlandse landschap te vliegen. Een van de highlights van deze trip! ’s Avonds sluiten we de trip af met een heerlijk diner. 

Dag 7-8 - Terugreis

De laatste dag hebben we weer een flinke reis voor de boeg. We vertrekken in de ochtend en landen na een vlucht van ongeveer 9 uur de volgende ochtend lokale tijd weer op Schiphol. Het einde van een trip om nooit te vergeten!

Wat houdt de "Get ready for 2030" ondernemersreis in?

Tijdens de ondernemersreis naar Groenland staat het klimaat centraal. We proberen je inzicht te geven in klimaatverandering. Samen met een coach maken we jouw bedrijf klaar voor de toekomst. Daarnaast ga je samen op reis met negen andere ondernemers, waarbij jullie elkaar helpen om stappen te maken in de toekomst. Voor vrijwel iedereen zal dit de mooiste reis van hun leven worden!

Wat levert de ondernemersreis mij op?

Wat wil jij eruit halen? Wellicht een van de belangrijkste vragen die wij jou stellen. Onze coach zal voor vertrek samen met jou bepalen wat je belangrijkste doel is. De meeste ondernemers levert deze ondernemersreis het volgende op:

 • Een scherpere/verbeterde visie m.b.t. klimaat 2030;
 • Een concreet actieplan voor 2023-2025;
 • Een uitgeruste en frisse blik;
 • Contacten/samenwerkingen voor het leven.

Hoe ziet de groep ondernemers eruit?

Edgeplore zorgt voor de juiste samenstelling van de groep. Heb je jezelf vrijblijvend ingeschreven? Je ontvangt dan tussentijds een overzicht van de samenstelling van de groep. Onze voorkeur gaat uit naar ondernemers uit verschillende branches. Op deze manier kijken we allemaal met een ander perspectief naar elkaar. Dit werkt enorm inspirerend. We monitoren het niveau van de deelnemers, zodat iedereen elkaar versterkt. Wil je meer informatie ontvangen? Aarzel niet om even contact op te nemen.

Meer info over ondernemersreizen bij Edgeplore?

Programmadetails

Inspiratie en info

Hulp nodig bij het boeken van jouw ondernemersreis?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Bel: 0161 234 322

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 18:00.
Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Whatsapp Direct bellen

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.

Verstuur een e-mail