Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Ondernemersreis Jordanië

Ondernemersreizen bij Edgeplore

Get ready for 2030!

Hoe ga jij met je bedrijf inspelen op de nieuwe trends en businessmodellen? Hoe hou jij focus en blijf je mentaal en fysiek in balans? De meeste ondernemers komen hier in de dagelijkse drukte niet echt aan toe. Het creatieve brein begint meestal ook pas echt te werken bij ultieme ontspanning in een totaal andere omgeving. Tijdens deze trip genieten we van het prachtige Jordanië. Zo vliegen we over de woestijn, slapen we bij locals en drijven we op de zee. Ervaringen om nooit te vergeten. Daarnaast plannen we momenten in om samen met de andere ondernemers en een coach vooruit te kijken naar de toekomst, op persoonlijk en zakelijk vlak. Ons doel is om jou vol energie en nieuwe plannen terug te laten komen na zes onvergetelijke dagen.

Meer informatie ontvangen Vrijblijvend inschrijven

Welke data past het beste in jouw agenda?

Terugblikken op het drukke of juist rustige jaar? Samen met andere ondernemers & een coach plannen bijschaven en een strategie bepalen voor 2023. Daarnaast vooral genieten en energie opdoen voor het laatste kwartaal.

Prijsindicatie aanvragen

Inclusief

All-in

 • Fulltime begeleiding van één Nederlandse reisleider en één coach.
 • 3 uitgebreide maaltijden per dag.
 • Dranken tijdens deze maaltijden.
 • Alle activiteiten zoals omschreven.
 • 2 back to basic overnachtingen & 3 overnachtingen in luxe 4 sterren of meer hotels.
 • Vliegticket.
 • Al het vervoer in tijdens de trip.
 • Visum en entreegelden.

Boeking en annulering

Het is bij Edgeplore mogelijk om je vrijblijvend in te schrijven voor een ondernemersreis. We nemen contact op om samen te kijken wat jij uit de trip wilt halen. We hanteren een betaling van 30% bij boeking. De overige 70% betaal je wanneer de trip definitief is. 2 maanden vooraf bepalen we of de trip door kan gaan. Gaat de trip niet door, dan ontvang je natuurlijk je aanbetaling binnen 1 week terug. De trip wordt geannuleerd bij minder dan 8 inschrijvingen of eventuele overheidsrestricties. Edgeplore wil namelijk altijd een veilige topervaring neerzetten. 

TypeOndernemersreis
Duur6 dagen
Personen10 personen
Prijsindicatie2990,- p.p. - ALL-IN
Offerte op maat aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Programma ondernemersreis Jordanië

Dag 1 - Aankomst Amman

We spreken net na de lunch af op Schiphol. Dit is waar de groep ondernemers elkaar voor het eerst ontmoet. Vanuit hier vliegen we naar Amman, de hoofdstad van Jordanië. We komen rond 20:00 uur aan op het vliegveld, vanuit waar we direct naar ons comfortabele viersterrenhotel reizen. Tijdens een uitgebreid diner trappen we de trip af. We gaan dieper in op het programma en stellen elkaar kort voor. Wat wil jij uit deze trip halen? 

Dag 2 - Wadi Rum woestijn

Dag 2 staat in het teken van elkaar beter leren kennen. Na een stevig ontbijt hebben we een flinke rit voor de boeg van ongeveer 4 uur richting de Wadi Rum woestijn. We rijden per 4 personen in luxe SUV’s, waardoor je perfect de tijd hebt voor een goed gesprek met andere ondernemers.  Aangekomen in de woestijn gaan we na een lokale lunch in 4WD’s de prachtige woestijn verkennen. De Wadi Rum woestijn wordt gezien als één van de mooiste woestijnen ter wereld. Het lijkt hier wel of je op Mars bent! We eindigen deze rit in ons tentenkamp midden in de woestijn, waar we een onvergetelijke nacht onder de prachtige sterrenhemel zullen beleven. 

Dag 3 - Van de woestijn naar het strand

Op dag 3 zijn we vroeg uit de veren voor de ultieme woestijnbeleving. Met zonsopkomst vliegen we in een luchtballon over de woestijn. De beste manier om dit adembenemende landschap te aanschouwen! Hierna vervolgen we onze trip naar de badplaats Akaba aan de rode zee. Hier hebben we na een heerlijke lunch wat tijd voor onszelf. Je mail bijwerken aan het zwembad behoort zeker tot de mogelijkheden. Aan het einde van de dag hebben we bij een tropische beachclub een sessie waarin we samen terugkijken naar het afgelopen jaar van jouw onderneming. Een goede aftrap voor latere vervolgstappen. 

Dag 4 - Wereldwonder Petra

Hoeveel wereldwonderen heb jij al gezocht? Op dag 4 gaan we er in ieder geval 1 afstrepen. Petra is een oude handelsstad die perfect bewaard is gebleven, een van de absolute highlights van Jordanië. We bieden hier de mogelijkheid om met een gids de omgeving te verkennen via de lange of kortere route, waarbij we aan het einde van de middag op hetzelfde punt uitkomen. Op een zeer inspirerende locatie midden in Petra hebben we onze tweede gezamenlijke sessie. Hierin proberen we onze visie voor de komende 5 jaar te vertalen naar concrete doelen voor komend jaar. ’s Avonds gaan we back to basic en overnachten we in een grot in Little Petra. Voor de meeste ondernemers een van de gezelligste avonden van de trip. 

Dag 5 - Drijven in de Dode zee

Na één nacht back to basic, is het op dag 5 weer tijd voor wat luxe en ontspanning. Deze dag gebruiken we om alles te laten bezinken en ideeën verder uit te werken. In de ochtend rijden we binnen een paar uur richting de Dode zee. We wandelen hier 1-2 uur in het Mujib Biosphere reserve. Vervolgens hebben we bij het vijfsterrenhotel aan de Dode zee ruim de tijd om in de zee te drijven, te modderbaden of onze mail bij te werken. Deze dag staat er geen sessie gepland. Wel hebben we ’s avonds een uitgebreid diner, waar voldoende ruimte is voor goede gesprekken.

Dag 6 - Gyrocopter vlucht & Amman

Op dag 6 is het alweer tijd om vol energie en ideeën naar huis te gaan. We hebben gelukkig deze dag nog een aantal mooie highlights op het programma staan. Zo vliegen we eerst met een gyrocopter over de Dode zee en bezoeken we daarna de hoofdstad Amman. Tijdens de lunch in Amman hebben we natuurlijk nog een evaluatiesessie gepland. Hierin maakt elke ondernemer zijn actieplan voor 2023 concreet in een mini-presentatie. Vervolgens ontvangen we feedback op de presentaties. Vaak worden hier de afspraken voor samenwerkingen in de toekomst gemaakt. Na nog wat vrije tijd in deze prachtige stad, vliegen we terug richting Amsterdam. Een latertje, we landen hier namelijk na middernacht. Het einde van een fantastisch avontuur. 

Wat houdt de 'Get ready for 2030' ondernemersreis in?

Tijdens de ondernemersreis naar Jordanië staat jouw plan voor de komende jaren centraal. Met een groep van +/- 10 ondernemers, een reisleider en een coach, evalueren we de afgelopen jaren, kijken we vooruit en werken we toe naar concrete acties voor jouw onderneming. Door de unieke combinatie van indrukwekkende natuur, cultuur, back to basic en luxe wordt jouw creativiteit maximaal gestimuleerd. Dit in combinatie met verschillende ondernemende karakters, levert je genoeg inspiratie op voor de komende jaren.  

Wat levert de ondernemersreis mij op?

Wellicht een van de belangrijkste vragen die wij jou stellen bij interesse in deze reis: wat wil jij eruit halen? Onze coach zal voor de reis tijdens een kort gesprek samen met je bepalen wat je belangrijkste doel is. De meeste ondernemers levert deze ondernemersreis het volgende op:

 • Een scherpere/verbeterde visie voor het komende jaar;
 • Een concreet actieplan voor 2030;
 • Een uitgeruste en frisse blik;
 • Contacten/samenwerkingen voor het leven.

Hoe ziet de groep ondernemers eruit?

Edgeplore zorgt voor de juiste samenstelling van de groep. Heb je jezelf vrijblijvend ingeschreven? Je ontvangt dan tussentijds ook een overzicht van de samenstelling van de groep. Onze voorkeur gaat uit naar ondernemers uit verschillende branches. Op deze manier kijken we allemaal met een ander perspectief naar elkaars bedrijven. Dit werkt enorm inspirerend. We monitoren het niveau van de deelnemers, zodat iedereen elkaar kan versterken. Wil je meer informatie ontvangen? Aarzel niet om even contact op te nemen.

Programmadetails

Inspiratie en info

Hulp nodig bij het boeken van jouw ondernemersreis?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Bel: 0161 234 322

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 18:00.
Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Whatsapp Direct bellen

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.

Verstuur een e-mail