Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Privé vluchten boeken

Privévluchten bij Edgeplore

(Zakelijke) privévluchten?

Wil jij jouw incentive reis of event nog unieker maker? Of ben je op zoek naar een privévlucht voor een ander doeleinde? Vraag dan nu een offerte aan en ontvang binnen een dag een prijs op maat. Edgeplore biedt privévluchten aan voor zakelijke groepsreizen en andere events. Van alleen de vlucht tot de volledige reis: wij kunnen jullie volledig ontzorgen. De mogelijkheden voor de zakelijke vluchten zijn oneindig. Wat dacht je van net voor vertrek aankomen op het vliegveld? Je eigen vliegveld en vertrektijden kiezen? Of zelfs het vliegtuig van binnen en buiten branden met jouw merk? Vraag een offerte aan of neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. 

Passende groepssamenstelling

De juiste samenstelling van de groep monitoren we voorafgaand aan de trip. We nemen 12-15 personen mee én 1 of 2 Nederlandse tourguides. We testen van tevoren of iedereen fit genoeg is om deel te nemen.

Whatsapp

Professionele reisbegeleiding

Gedurende de gehele trip wordt niks aan het toeval overgelaten. Je wordt volledig ontzorgd door een fulltime Nederlandse reisleider. Instappen en genieten dus. Daarnaast werken we altijd met ervaren lokale gidsen.

Verstuur een e-mail

All-in = All-in

De groepsreizen bij Edgeplore zijn all-in! Dat betekent niet alleen vlucht, transfer en hotel. Nee, drie maaltijden, drankjes, snacks én alle avontuurlijke activiteiten zijn ook inbegrepen. We droppen je niet op een locatie om je aan je lot over te laten.

Direct bellen

Groepsvluchten

Groepsvluchten tijdens bedrijfsreizen

Een bedrijfsreis is kort maar intens. In korte tijd probeer je een gaaf programma neer te zetten. Een halve dag later vertrekken kan bedrijven aardig wat omzet kosten. Lijnvluchten zijn natuurlijk goedkoper, maar helaas heb je geen invloed op de vertrektijden. Een privévlucht kan voor zakelijke groepen een oplossing bieden. Je kunt zowel de vertreklocatie als tijden zelf kiezen. Dit kan een hoop tijd schelen!

Andere groepsvluchten

Naast zakelijke events zijn er natuurlijk ook andere redenen om een privévlucht te boeken. Denk bijvoorbeeld aan een vlucht voor een familie of sportreis. De organisatie van uitjes naar unieke locaties is vaak erg lastig te combineren met lijnvluchten. Stel je vliegt naar Groenland, dan kun je niet anders dan 1 of 2 keer overstappen. Een privévlucht is dan een perfecte oplossing. Ga voor ultiem comfort en boek een privévlucht bij Edgeplore.

Privévluchten kosten en prijzen

Bucketlist afvinken

Welke activiteiten of plekjes heb jij nog op je bucketlist? Wij helpen je graag om deze af te vinken. Samen zoeken we het randje op.

Nieuwe vrienden

Er is geen betere manier om nieuwe mensen te leren kennen dan door het samen beleven van een avontuur.

Frisse energie

Even in een totaal andere omgeving. Weg van de dagelijkse sleur. Een combinatie van gave activiteiten met rustgevende momenten. Ideaal om nieuwe energie uit te putten.

De kosten van privévluchten zijn erg afhankelijk van de vliegroute, het moment en het aantal personen. Tot 19 personen vlieg je over het algemeen in een kleine jet, tot 33 personen in een propellervliegtuig en daarna in grote vliegtuigen zoals een bombardier tot 100 personen. Bij volle vliegtuigen kun je rekenen met 2 tot 3 keer de prijs van een lijnvlucht. Hier staan natuurlijk veel voordelen tegenover, zoals zelf je tijden en vliegveld kiezen tot het bedrukken van het vliegtuig. Vraag voor een detailleerde prijs hieronder een offerte aan en ontvang binnen 1 werkdag een prijs op maat.

Offerte opvragen Direct bellen

Op zoek naar een ander type avontuur?

Meer info over groepsreizen bij Edgeplore?

Hulp nodig?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Bel: 0161 234 322

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 18:00.
Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Whatsapp Direct bellen

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.

Verstuur een e-mail