privé vluchten bij Edgeplore

(Zakelijke) privé vluchten?

Wil jij jouw incentive reis of event nog unieker maker? Of ben je opzoek naar een privé vlucht voor een ander doeleind?  Vraag dan nu een offerte op en ontvang binnen 1 dag een prijs op maat. Edgeplore biedt privé vluchten aan voor zakelijke groepsreizen en andere events. Wij ontzorgen van enkel de vlucht tot de volledige reis. De mogelijkheden voor deze zakelijke vluchten zijn oneindig. Wat dacht je van net voor vertrek aankomen op het vliegveld? Je eigen vliegveld en vertrektijden kiezen? Of zelfs het vliegtuig van binnen en buiten branden met jouw merk? Vraag een offerte op of neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. 

Snel een avontuur naar wens
Professionele
begeleiding
All-in zonder
verrassingen

Passende groepssamenstelling

Op basis van de groep samenstelling en wensen bieden wij de juiste vlucht aan. Wanneer we de volledige reis organiseren, nemen we per 12-15 personen 1 of 2 Nederlandse tour-guides mee.

Professionele reisbegeleiding

Gedurende de gehele trip wordt niks aan het toeval overgelaten. Je wordt volledig ontzorgd. Bij onze reizen gaat, er zelfs een fulltime Nederlandse reisleider mee. Instappen en genieten dus.

All-in = All-in

Zowel de vluchten als groepsreizen bij Edgeplore zijn all-in! Dat betekent inclusief maaltijden, drankjes, snacks én hotels en activiteiten indien van toepassing. We droppen je niet op een locatie om je vervolgens zelf te laten betalen.

Groepsvluchten

Groepsvluchten tijdens bedrijfsreizen

Een bedrijfsreis moet kort maar intens zijn. In korte tijd probeer je een gaaf programma neer te zetten. Een halve dag later vertrekken kan bedrijven aardig wat omzet kosten. Lijnvluchten zijn natuurlijk goedkoper, maar hier heb je helaas geen invloed op de vertrektijden. Een privévlucht kan voor zakelijke groepen daarom een oplossing bieden. Je kunt zowel de vertrek locatie als tijden zelf kiezen. Dit kan een hoop tijd schelen!

Andere groepsvluchten

Naast zakelijke event zijn er natuurlijk ook andere redenen om een privévlucht te boeken. Denk hierbij bijvoorbeeld een een vlucht voor een familie of sportreis. De organisatie van uitjes naar unieke locaties is vaak erg lastig te combineren met lijnvluchten. Stel je vliegt bijvoorbeeld naar Groenland, dan kun je niet anders dan 1 a 2 keer overstappen. Een privé vlucht biedt dan een perfecte oplossing. Ga voor ultiem comfort en boek een privé vlucht bij Edgeplore.

Privé vluchten kosten en prijzen

De kosten van privé vluchten zijn erg afhankelijk van de vliegroute, het moment en het aantal personen. Tot 19 personen vlieg je over het algemeen in een kleine jet, tot 33 personen in een propeller vliegtuig en daarna in grote vliegtuigen zoals een bombardier tot 100 personen. Bij nagenoeg volle vliegtuigen kun je over het algemeen rekenen met 2 a 3 keer de prijs van een lijnvlucht. Hier staan echter natuurlijk veel voordelen tegenover, zoals zelf je tijden en vliegveld kiezen tot het bedrukken van het vliegtuig. Vraag voor een detailleerde prijs hieronder een offerte op en ontvang binnen 1 werkdag een prijs op maat. 

Bucketlist afvinken

Welke activiteiten of plekjes heb jij nog op je bucketlist? Wij helpen je graag om deze af te vinken. Samen zoeken we het randje op.

Nieuwe vrienden

Er is geen betere manier om nieuwe mensen te leren kennen dan door het samen beleven van een avontuur.

Frisse energie

Even in een totaal andere omgeving. Weg van de dagelijkse sleur. Een combinatie van gave activiteiten met rustgevende momenten. Ideaal om nieuwe energie uit te putten.

Op zoek naar een ander type avontuur?

Meer info over groepsreizen bij Edgeplore?

Hulp nodig?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.