Ondernemersreizen bij Edgeplore

Netwerken in de frisse lucht

Onze ondernemersreis naar Noorwegen is kort maar krachtig. Tijdens deze ondernemersreis staat netwerken op een unieke manier centraal. Wij geloven dat je meer hebt aan drie goede relaties met collega-ondernemers dan honderd visitekaartjes verzamelen op netwerkborrels. Samen avonturen beleven bindt enorm. Je bouwt binnen een paar dagen een mooie band op, die je na de reis concreet kunt omzetten naar goede samenwerkingen. Tijdens deze driedaagse ondernemersreis geniet je van de prachtige Noorse natuur en cultuur. Zo kano je door de fjorden, vlieg je mee met een helikopter en bezoek je een Vikingmuseum. Iedere ondernemer zou de tijd moeten nemen om lekker de natuur in te gaan.

Welke data past het beste in jouw agenda?

  • Fulltime begeleiding van één Nederlandse reisleider.
  • 3 uitgebreide maaltijden per dag.
  • Dranken tijdens deze maaltijden.
  • Alle activiteiten zoals omschreven.
  • 2 overnachtingen (1x kamperen, 1x luxe hotel)
  • Vliegticket.
  • Al het vervoer in tijdens de trip.
  • Visum en entreegelden.

Het is bij Edgeplore mogelijk om je vrijblijvend in te schrijven voor een ondernemersreis. We nemen contact op om samen te kijken wat jij uit de trip wilt halen. We hanteren een betaling van 30% bij boeking. De overige 70% betaal je wanneer de trip definitief is. Twee maanden vooraf bepalen we of de trip doorgaat. Gaat de trip niet door, dan ontvang je natuurlijk je aanbetaling binnen 1 week terug. De trip wordt geannuleerd bij minder dan 8 inschrijvingen of eventuele overheidsrestricties. Edgeplore wil namelijk altijd een veilige topervaring neerzetten. 

Type

Ondernemersreis

Duur

3 dagen

Personen

10 personen

Prijsindicatie

1495

Programma ondernemersreis Noorwegen

Dag 1 - Helikoptervlucht, kanoën & kamperen

We vertrekken in de ochtend vanaf Amsterdam en vliegen direct naar Bergen. Op het vliegveld in Bergen staan helikopters klaar, waarmee we over het prachtige Noorse landschap naar Gudvangen vliegen. Vanaf hier kanoën we uren door de fjorden naar onze kampeerlocatie midden in de natuur. Een perfecte dag om de collega-ondernemers beter te leren kennen. Tijdens de activiteiten wisselen we regelmatig van groepssamenstelling, zodat je iedereen uitgebreid kunt spreken. 

Dag 2 - Vikingexperience & raften

Op dag 2 worden we wakker in de prachtige natuur. We kanoën terug naar ons vertrekpunt waar we een Vikingmuseum bezoeken. We leren hier meer over de oude Vikingcultuur, superinteressant! In de middag gaan we de banden en samenwerking versterken tijdens een teambuildingactiviteit. We raften over een wilde Noorse rivier. Een super gave ervaring, waar je echt moet samenwerken om niet nat te worden. ’s Avonds hebben we een heerlijk diner bij onze aangename accommodatie. 

Dag 3 - Bezoek het prachtige Bergen

Op de laatste dag reizen we na een stevig ontbijt per bus terug naar Bergen. In Bergen bezoeken we met een lokale gids de highlights van deze prachtige stad. Na de lunch heb je nog wat tijd voor jezelf voordat we terug vliegen naar Amsterdam. De lunch is meestal het moment waar de samenwerkingen voor de toekomst concreet worden. 

Wat houdt de ondernemersreis "Netwerken in de frisse lucht​" in?

De ondernemersreis staat in het teken van netwerken. Tijdens deze korte maar krachtige reis bouw je in drie dagen een goede band op met negen andere ondernemers. Een mooi begin van prachtige toekomstige samenwerkingen. Daarnaast rust je lekker uit in de prachtige natuur, om weer vol energie terug te komen. 

Viking-experience-incentive
veroniki-thetis-chelioti-DleaPnzajoU-unsplash (1)

Wat levert de ondernemersreis mij op?

Wellicht een van de belangrijkste vragen die wij jou stellen bij interesse in deze reis: wat wil jij eruit halen? Onze coach zal voor de reis in een kort gesprek samen met je bepalen wat je belangrijkste doel is. De meeste ondernemers levert deze ondernemersreis het volgende op:

  • Een uitgeruste en frisse blik;
  • Contacten/samenwerkingen voor het leven.

Hoe ziet de groep ondernemers eruit?

Edgeplore zorgt voor de juiste samenstelling van de groep. Heb je jezelf vrijblijvend ingeschreven? Je ontvangt dan tussentijds ook een overzicht van de samenstelling van de groep. Onze voorkeur gaat uit naar ondernemers uit verschillende branches. Op deze manier kijken we allemaal met een ander perspectief naar elkaars bedrijven. Dit werkt enorm inspirerend. We monitoren het niveau van de deelnemers, zodat iedereen elkaar kan versterken. Wil je meer informatie ontvangen? Aarzel niet om even contact op te nemen.

personeelsreis-viking-experience

Meer info over ondernemersreizen bij Edgeplore?

Programmadetails

Inspiratie en info

Hulp nodig bij het boeken van jouw ondernemersreis?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een reis geboekt? 24/7 bereikbaar!