Ondernemersreizen bij Edgeplore

Netwerken in de frisse lucht

Onze ondernemersreis naar Noorwegen is kort, maar krachtig. Tijdens deze ondernemersreis staan vooral op een unieke manier netwerken centraal. Edgelore gelooft dat je meer hebt aan 3 goede relaties met collega ondernemers, dan de 1.000 visitiekaartjes die je verzameld op een netwerk borrel. Samen avontuur beleven bindt enorm. Je bouwt binnen een paar dagen een mooie band op, die je na de reis concreet kunt omzetten naar goede samenwerkingen. Tijdens deze 3-daagse ondernemersreis geniet je van de prachtige Noorse natuur en cultuur. Zo kano je door de fjorden, vlieg je mee met een helicopter en bezoek je een viking museum. 3 dagen lekker de natuur in zou iedere ondernemer op zijn tijd, tijd voor moeten maken. 

Welke data past het beste in jouw agenda?

  • Full time begeleiding van één Nederlandse reisleider.
  • 3 uitgebreide maaltijden per dag.
  • Dranken tijdens deze maaltijden.
  • Alle activiteiten zoals omschreven.
  • 2 overnachtigen (1x kamperen, 1x luxe hotel)
  • Vliegticket.
  • Al het vervoer in tijdens de trip.
  • Visum en entree gelden.

Het is bij Edgeplore mogelijk om je vrijblijvend in te schrijven voor een ondernemersreis. We nemen contact op om samen te kijken wat jij uit de trip wilt halen. We hanteren een betaling van 30% bij boeking. De overige 70% betaal je wanneer de trip defintief is. 2 maanden vooraf bepalen we of de trip door kan gaan. Gaat de trip niet door dan ontvang je natuurlijk je aanbetaling binnen 1 week terug. De trip wordt geannuleerd bij minder dan 8 inschrijvingen of eventuele overheidsrestricties. Edgeplore wil namelijk ten aller tijde een veilige top ervaring neerzetten. 

Type

Ondernemersreis

Duur

3 dagen

Personen

10 personen

Prijsindicatie

1495

Programma ondernemersreis Noorwegen

Dag 1 - Helicopter vlucht, kanoën & kamperen

We vertrekken in de ochtend vanaf Amsterdam en vliegen direct naar Bergen. Op het vliegveld in bergen staan helicopters voor ons klaar, waarmee we over het prachtige Noorse landschap naar Gudvangen vliegen. Vanaf hier kanoën we uren door de fjorden naar onze kamplokatie midden in de natuur. Een perfecte dag op de collega ondernemers beter te leren kennen. Tijdens de activiteiten wisselen we regelmatig van groepssamenstelling, zodat je iedereen uitgebreid kunt spreken. 

Dag 2 - Viking experience & raften

Dag 2 worden we wakker in de prachtige natuur. We kanoën terug naar ons vertrekpunt, waar we een Viking museum bezoeken. We leren hier meer over de oude Viking cultuur, super interessant. In de middag gaan we de banden en samenwerking versterken tijdens een teambuilding activiteit. We raften over een wilde Noorse rivier. Een super gave ervaringen, waar samenwerken cruciaal is om niet nat te worden. ‘S avonds hebben we een heerlijk diner bij onze aangename accommodatie. 

Dag 3 - Bezoek prachtige Bergen

Op laatste dag reizen we na een stevig ontbijt per bus terug naar Bergen. In Bergen bezoeken we met een lokale gids the highlights van deze prachtige stad. Na lunch heb je nog wat tijd voor jezelf, waarna we terug vliegen naar Amsterdam. De lunch is meestal het moment waar de samenwerkingen voor de toekomst concreet gemaakt worden. 

Wat houdt de "Netwerken in de frisse lucht​" ondernemersreis in?

De ondernemersreis staan in het teken van netwerken. Tijdens deze kort, maar krachtige reis bouw je in 3 dagen een goede band op met 9 andere ondernemers. Een mooi begin van prachtige toekomstige samenwerkingen. Daarnaast rust je lekker uit in de prachtige natuur, om weer vol energie terug te komen. 

Viking-experience-incentive
veroniki-thetis-chelioti-DleaPnzajoU-unsplash (1)

Wat levert de ondernemersreis mij op?

Wellicht een van de belangrijkste vragen die wij jou stellen bij interesse in deze reis. Wat wil jij eruit halen. Onze coach zal voor de reis een kort gesprek samen met je bepalen wat je belangrijkste doel is. De meeste ondernemers levert deze ondernemersreis het volgende op:

  • Een uitgeruste en frisse blik;
  • Contacten / samenwerkingen voor het leven.

Hoe ziet de groep ondernemers eruit?

Edgeplore zorgt voor de juiste samenstelling van de groep. Heb je jezelf vrijblijvend ingeschreven? Je ontvangt dan tussentijds ook een overzicht van de samenstelling van de groep. Onze voorkeur gaat uit naar ondernemers uit verschillende branches. Op deze manier kijken we allemaal met een ander perspectief naar elkaars bedrijven. Dit werkt enorm inspirerend. We monitoren het niveau van de deelnemers, zodat iedereen elkaar kan versterken. Wil je meer informatie ontvangen? Aarzel niet om even contact op te nemen.

personeelsreis-viking-experience

Meer info over ondernemersreizen bij Edgeplore?

Programmadetails

Inspiratie en info

Hulp nodig bij het boeken van jouw ondernemersreis?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een reis geboekt? 24/7 bereikbaar!