Een unieke manier van teambuilding, om elkaar beter te leren kennen.

Geen saaie sessies in vergaderruimtes, maar lekker naar buiten om elkaar echt beter te leren kennen. Edgeplore biedt unieke teambuilding trajecten aan om bijvoorbeeld de communicatie binnen jouw team te verbeteren. Samen met een teambuildingcoach zetten we een traject uit wat bestaat uit een zeer gevarieerd programma. Van een sessie om inzicht te geven in karakters, tot een fantastische trip waarin we een aantal keer op de proef worden gesteld. 

Teambuilding coach & werkwijze

Edgeplore werkt nauw samen met een teambuildingcoach. Onze coach heeft erg veel ervaring met het samenstellen van teams die moeten presteren onder zeer grote druk. Hij weet als geen ander mensen te lezen en te bepalen welke karakters je nodig hebt om het juiste team te vormen. Onze teambuildingcoach laat collega’s inzien wat hun sterke en minder sterke punten zijn en hoe ze deze optimaal kunnen inzetten binnen de organisatie en zelfs daarbuiten.

De karakters

Goede teambuilding communicatie begint met het (h)erkennen van elkaars karakters. Er is hierbij geen goed of fout! Het belangrijkste hierbij is om de positieve punten van een karakter maximaal te benutten in het team en de mindere punten te accepteren. Edgeplore categoriseert karaktereigenschappen in 4 groepen.
Sun; Enthousiast, Optimistisch, Uitbundig, Levendig & graag in spotlights
Fire; dominant, direct, competitief, krachtig & resultaatgericht
Earth; Meegaand, geduldig, Bescheiden, tactvol & oog voor detail
– Ice; Analytics, behoudend, precies, gestructureerd & gevoelig

 

De perspectieven

Om jezelf en elkaar écht beter te leren kennen, hanteert Edgeplore tijdens de teambuildingtraining 3 perspectieven. Je eigen perspectief, het perspectief van je collega’s en je daadwerkelijke gedrag. Tijdens een online spel geef je in diverse scenario’s aan wat je zelf zou doen en hoe collega’s zouden reageren in deze situatie. Hiermee meten we de eerste 2 perspectieven, die de teambuildingcoach natuurlijk daarna toelicht tijdens een korte training. Vervolgens gaan we op avontuur. De perfecte manier op het daadwerkelijke gedrag te bekijken tijdens een van de teambuildingactiviteiten en trainingen. Na de trip geven we handvaten om de teambuilding communicatie training ook echt toe te kunnen passen en een sterker team te vormen op langere termijn.

De fases
Edgeplore gaat uit van een aantal fases om het effect van de teambuilding training te vergroten. We starten met een online game om data te verzamelen. Analyseren de data en bespreken dit tijdens een kort team event. Vervolgens gaan we op pad om een aantal dagen echt samen te zijn en aan het team te werken. Als laatste evalueren we het proces en geven we handvaten voor de toekomst.

14 Bestemmingen tot in detail uitgewerkt.

Durf te dromen! Ontdek in het magazine onze bestemmingen inclusief highlights en prijsindicaties. Maak kennis met onze trajecten en lees hoe wij reizen met impact organiseren. Waar wacht je nog op?

Team versterkende trajecten

Een reis met als ultieme doel het creëren van een sterk en efficiënt team. Of dit nou is om elkaar beter te begrijpen of de juiste karakters te leren (h)erkennen. Tijdens de trip met bijbehorend traject bouwen we aan een sterk team voor jouw organisatie.

Blikverbredende thema trajecten

Het verbreden van de blik van jouw medewerkers door het centraal stellen van een actueel thema in het bedrijfsleven. De trip met bijbehorend traject creëert draagvlak binnen de organisatie. Welk thema spreekt het meeste aan? Cultuur, Natuur of Vitaliteit.