Organiseer een incentive reis voor je klanten!

Klantenbinding en klanttevredenheid zijn cruciaal voor de langetermijnstrategie van je bedrijf. Willen jullie samen werken aan jullie klantrelatie? Of gebruiken jullie de incentive reis met klanten als beloning voor de fijne samenwerking van de afgelopen periode? Unieke uitjes met klanten zijn al jaren een goede manier om de klantrelatie te versterken. Samen nieuwe culturen ontdekken of gave uitdagingen aangaan. Hoe dan ook, het reizen met klanten is niet alleen een te gekke ervaring, maar ook zakelijk interessant. Edgeplore helpt ook graag met het benaderen van jouw klanten op een speelse manier. Hebben jullie samen nog geen duidelijke doelen opgesteld? Ook de klantdoelen voor de incentive kunnen we samen bepalen!

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies.

Doelen stellen &

Doelen halen &

Samen ervaren &

Evalueren &

Culturele eye-openers

Wil je graag samen met je klanten buiten de standaard kaders denken? Wij verbreden jullie blik door kennis te maken met de meest unieke culturen!

Actieve uitdagingen

Streef je naar een gezonde samenwerking? Boek één van onze actieve uitdagingen en werk toe naar de ultieme uitdaging. Durf je dit aan met jouw klant?

Eén met de natuur

Wil je bij jouw klanten draagvlak creëren om wat meer rekening te houden met de natuur? Ontdek de schoonheid van de natuur en ga samen back to basic!

Explore the edge of your imagination
Wat zijn onze meest unieke incentive reizen?

Gebruik incentive marketing in jouw bedrijf

Bij incentives wordt vaak gedacht aan werknemers, maar incentives zijn ook erg effectief voor relatiebeheer met partners, klanten of andere zakelijke relaties. Of het nou is om een klant te bedanken voor de samenwerking, om te werken aan de samenwerking of om nieuwe klanten aan te trekken: incentives zijn erg geschikt om in te zetten voor klantrelaties. Je werkt aan een goede verstandhouding waar je op de lange termijn veel profijt van kunt hebben. Tijdens een incentive reis stappen jullie uit de dagelijkse omgeving en jullie zetten een stap buiten de comfortzone. Hierdoor werken jullie ook aan wederzijds vertrouwen. Het wordt in ieder geval een reis die jullie niet snel zullen vergeten. Een succesvolle incentive reis waarbij jullie succesvol zaken kunnen doen: daar gaan we voor! 

Partner incentives - Zet incentive marketing in voor relatiebeheer

Een partner incentive moet natuurlijk goed geregeld zijn. Bij Edgeplore bieden we unieke reizen aan in het binnen- en buitenland. Samen bespreken we welke bestemming het beste aansluit bij jouw wensen. We kunnen jullie reis zelfs verdiepen met één van onze trajecten. Met culturele eye-openers leren we jullie meteen andere blik naar de wereld te kijken. Bij actieve uitdagingen wordt genieten afgewisseld met afzien, waarbij we naar een gezonde samenwerking streven. Bij ons één met de natuur traject staan we stil bij de schoonheid van de natuur en leren we jullie hoe we beter met de natuur om kunnen gaan. Verder ligt de focus op de relatie met jouw klant en we denken graag mee over hoe we jouw doelen van deze reis kunnen behalen. Incentive marketing is de perfecte oplossing om jouw relaties te motiveren tot groei. 

Meer info over incentive reizen bij Edgeplore?

Hulp nodig bij jullie incentive reis?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.